Array

8 Fapte curioase despre Hitler, pe care probabil nici un profesor nu le-a spus la scoala

- Advertisement -

Hitler este considerat cel mai rău om care a trăit vreodată. Toată lumea este conștientă de ideologia sa rasistă, de Holocaust și de milioane de oameni disparuti sub ordinele sale. Dar un om poate fi un monstru absolut? Noi dorim să dezvăluim unele părți neașteptate ale acestei figuri controversate.Este cu siguranta un personaj marcant al istoriei noastre si cu totii stim despre lucrurile pe care le-a facut dea lungul timpului. Insa nici un profesor de istorie nu a intrat in amanunte cu privire la viata acestui conducator, nimeni nu ne-a spus despre lucrurile pe care le iubea sau ce detesta cel mai mult. Poate daca am sti aceste lucruri am reusi sa intelegem ratiunea actiunilor sale din acele momente.

A avut o pasiune pentru o fată evreica

Desi este greu de crezut sa îndrăgostit de o fată evreica la școală. Numele ei era Stephanie Isak , iar ea nu știa despre sentimentele sale. Era foarte timid în acel moment și nu i-a spus niciodată despre dragostea lui. Cu toate acestea, el a avut niște fantezii despre ea care s-ar putea transforma ulterior într-o ură pentru întreaga națiune evreiască.

Avea probleme de digestie.

- Advertisement -

Hitler avea probleme serioase cu tractul gastro-intestinal. El avea adesea dureri de stomac, gaze, diaree cronică și disconfort după mesa. Ii era atât de frică că cineva ar afla despre aceste probleme că a încercat 29 de substante diferite, dar nu l-au putut ajuta.

Avea doar un singur testicul

Mulți oameni cred că acest defect a provocat complexul său de inferioritate. Luptând pentru imperiul german în timpul primului război mondial, a fost rănit și medicii au trebuit să ii îndepărteze un testicul pentru ai salva viața. Sa întâmplat în timpul bătăliei Somme în 1916.

Vroia să devină preot

Când avea 4 ani, a căzut într-un lac în mijlocul iernii, iar un preot la salvat. Această întâmplare la influențat atât de mult încât a decis că va deveni și el preot. Cu toate acestea, pe măsură ce crește, își dădea seama că, în loc să îl slujească pe Dumnezeu, el voia să fie Dumnezeu însuși.

Sa purtat destul de liber cu femeile.

- Advertisement -

Hitler nu a avut nici o problemă în ceea ce privește atingerea femeilor in părțile lor intime , indiferent dacă ele doreau sau nu. Și nu sa oprit acolo. De asemenea, a avut o relație cu nepoata sa, Geli Raubal . Mulți oameni au crezut că există o afecțiune mai mult decât prietenoasă între ei. La vârsta de 23 de ani, s-a sinucis, și poate aceasta sa întâmplat din cauza actului sexual perturbator pe care la experimentat cu el.

Nu a putut conduce

Ciudat, nu a încercat niciodată să învețe să  conducă . Unii oameni cred că a fost pentru că îi era frică să nu greșească în fața altor oameni. Cu toate acestea, el și-a condus armata cu un șofer personal.

Era vegetarian

Marele dictator iubea foarte mult animalele și era împotriva testelor asupra lor. El a menționat de mai multe ori că a fost  vegetarian în jurnalul său personal și chiar sa gândit să introducă vegetarianismul ca o ideologie oficială după război. El și-a exprimat această idee într-o conversație cu Goebbels.

A fost împotriva fumatului.

Deși a fumat foarte mult în tinerețe, el renuntat la țigări atunci când a preluat puterea. El a considerat că țigările sunt o risipă de bani și chiar a început o  campanie antifumat prin interzicerea acestei acțiuni în transportul public.