Array

8 domnişoare de onoare intră pe ringul de dans, dar nu vă luaţi privirea de la picioarele lor!

- Advertisement -

Petrecerea de nuntă rămâne întotdeauna în amintirea mirilor, dar şi a tuturor invitaţilor prezenţi. Când cele 8 domnişoare de onoare au intrat pe ring, nimeni nu se aştepta la ceea ce avea să urmeze şi anume la un moment de dans irlandez autentic.

Invitaţii care au luat parte la petrecerea organizată cu ocazia nunţii lui James cu Roisin au avut parte de o surpriză deosebită pe care cu siguranţă nu o vor uita prea uşor. La un moment dat domnişoarele de onoare, opt la număr, s-au aşezat „în formaţie” şi de îndată ce muzica s-a auzit pe fundal fetele au pornit să danseze în acelaşi ritm.

Muzica irlandeză are prin tradiţie un ritm antrenant şi astfel creează o atmosferă de bună-dispoziţie şi veselie. Cele 8 domnişoare au dansat pentru bucuria lor şi a celor prezenţi la nuntă într-o notă de optimism şi originalitate fără margini.

- Advertisement -

La un moment li s-a alăturat şi mireasa care pentru câteva minute şi-a schimbat rochia albă cu una în aceeaşi nuanţă cu cea a domnişoarelor de onoare. Cu mireasa în prim plan, momentul coregrafic a continuat în aceeaşi notă de bună-dispoziţie şi spectaculozitate.

Aceasta nu a fost singura surpriză din cadrul acestui moment, pentru că în scurt timp chiar şi mirele a intrat pe ringul de dans. Se pare că acest moment adorabil a fost pregătit cu multă conştiinciozitate de protagonişti deoarece, aşa cum vedem, sincronizarea mişcărilor şi a paşilor de dans este perfectă.

La final toţi au dansat la unison în acelaşi ritm, iar reprezentaţia lor a fost răsplătită din plin cu aplauze şi ovaţii. Impresionant!