Array

7 povești reale care sunt mai înfricoșătoare decât orice film de groază

- Advertisement -

Filmele pot fi uneori înfricoșătoare, dar cel puțin puteți stim că acestea sunt de obicei ficționale. Chiar și filmele „inspirate din realitate” nu oferă o garanție că sunt reale, nu-i așa?

Dar nu vă faceți griji, deoarece există multe povești înfricoșătoare care sunt adevărate și, din păcate, nu există nici o scăpare de la ele. În acest articol veți întâlni 9 povesti adevărate ciudate, care sunt mai înfricoșătoare decât orice film de groază:

7 – Numărul 0888-888-888 a fost închis pentru un motiv sumbru.

Toți cei care au deținut numărul au murit în ultimii zece ani. Două dintre aceste decese au fost cauzate de șefii mafiei, care probabil au fost deja sortiți, dar companiile de telefonie nu sunt de acord.

- Advertisement -

6 – În 1885, un om a primit o scrisoare de la fratele său prin poștă. Cu toate acestea, fratele său a murit acum 13 ani.

Scrisoarea menționa că fratele său era bolnav psihic și că îl va vizita în curând. Când omul a deschis sicriul fratelui său, era complet gol.

 

5 – În 1838, Edgar Allan Poe a publicat romanul The Narrative de Arthur Gordon Pym de la Nantucket. Povestea era cu trei marinari care trebuiau să-și mănânce prietenii pentru a supraviețui unui accident naval. Nici nu credea Poe că această poveste ar deveni realitate câțiva ani mai târziu.

- Advertisement -

În 1884, trei marinari au naufragiat și au fost forțați să-și mănânce prietenul, care avea  numele Richard Parker, omul mâncat în povestea lui Poe.

 

4 – Edward Mordrake s-a născut cu a doua față atașată la spatele capului. A doua față nu putea să vorbească, dar putea să râdă și să plângă de emoțiile lui Edward.

Edward a numit această față „geamanul demon”. S-a sinucis la vârsta de 23 de ani, după ce medicii au refuzat să ii rezolve problema.

3 – Locuitorii au avertizat arheologii sovietici că, dacă ar lua craniul lui Timur, unul dintre marii cuceritori ai mongolilor, ar incepe un nou război, dar ei au luat-o oricum.

A doua zi, 22 iunie 1941, a fost ziua Operațiunii Barbarossa, invazia nazistă a Uniunii Sovietice. Sute de mii de ruși au murit în câteva săptămâni.

- Advertisement -

2 – Un bărbat din Japonia a pus o cameră de securitate în casa lui pentru că bănuia că cineva fura mâncarea din bucătăria lui. Credea că ar fi putut fi un animal, dar când a văzut imaginile …

El a descoperit că o femeie iesea în fiecare seară din dulapul ei, îi mânca mâncarea și chiar facea baie. Se pare că a trăit acolo fără ca omul să știe un an întreg.

1 – Înainte de 15 aprilie 1865, în ziua în care Lincoln a fost împușcat, Lincoln însuși a avut un vis care i-ar fi putut prezice soarta.

În visul său, Lincoln a văzut un soldat în picioare pe un sicriu. Când a întrebat cine este bărbatul, soldatul a răspuns: „Președintele.”