Array

7 modalități prin care sa opriti iubirea pe care o consumati pe cineva care nu va iubeste

- Advertisement -

A te îndrăgosti de cineva pe care nu-l poți avea poate afecta serios stima ta de sine și încrederea în sine. Te simți nefericit, nemulțumit de tine și chiar deprimat. Evident, ar trebui să scapi de aceste sentimente cât mai curând posibil. Vom spune ce trebuie să faceți pentru a vă depăși dragostea neîntreruptă și pentru a începe să trăiți o viață nouă fără obiectul pasiunii voastre. Este mult mai bine sa stim cum sa trecem peste aceste iubiri neinplinite decat sa stam si sa ne gandim in perpanenta ce frumos era daca se intampla sau cum ar fi fost daca faceai alte lucruri.

Acceptați faptul că această persoană nu are nevoie de dvs

Dacă într-o zi crezi că iubitul tău te iubește, dar într-o altă zi ei dispar pentru o săptămână, înseamnă că nu există cu siguranță dragoste acolo. Încearcă să te uiți la iubirea ta dintr-o perspectivă diferită. Arata ca o poveste clasica? Dacă puteți recunoaște că iubitul tău nu te iubește înapoi, ești pe calea cea bună.

Data viitoare când doriți să întâlniți cu această persoană sau să îi sunați, gândiți-vă la modul în care acestea se comporta cu dumneavoastra. Când arăți cât va pasă de el, tot ceea ce simt față de tine este condescendență. Vrei să fii sclavă care se târăște în jurul picioarelor stăpânului tău? Este mai bine să faci ceva mai plăcut.

- Advertisement -

Ocupati-vă timpul.

Ochii care nu se văd se uită. Acesta ar trebui să fie motto-ul tău dacă vrei să-ți depășești dragostea neinplinita. Rămâi cât se poate de departe de iubitul tău. Dacă puteți, cea mai bună opțiune pentru dvs. ar fi să mergeți într-o călătorie lungă în care nu veți putea să vă conectați la internet.

Dacă nu puteți să vă întâlniți complet cu această persoană, încercați să vă păstrați gândurile departe de ele. Chiar dacă persoana pe care o iubiți este în aceeași cameră ca și dvs., nu înseamnă că trebuie să vă gândiți întotdeauna la ea . Transformați fluxul gândurilor în altă direcție. Gândiți-vă la visele și dorințele personale, nu la fericirea din relațiile voastre.

Găsiți o persoană cu aceleași probleme.

Nu sunteți singura persoană care are probleme de relație. Mulți oameni au experimentat durerea in dragoste nerecuperată și au trecut de ea. Spune-le celor apropiați despre sentimentele tale. Întrebați-i cum au supraviețuit și ce au făcut pentru a elibera durerea. Uneori, tot ce ai nevoie este să auzi cuvinte simple precum: „Cât de bine te înțeleg”.

Dar nu faceți greșeala obișnuită de a începe să obțineți plăcerea de a locui pe acest subiect. În caz contrar, te vei gândi constant la o persoană și nu-i vei uita deloc. Aveți nevoie doar de câteva discuții bune pentru a vă simți mai bine.

- Advertisement -

Ai grijă de tine.

Când sunteți absorbit în gândurile voastre întunecate, de obicei începeți să vă neglijați. Chiar dacă nu simțiți decât durere, chiar dacă nu puteți face nimic, aveți grijă de aspectul și de sănătatea dumneavoastră.  Faceți o ceașcă de ceai de plante gustoase și beți-o cu plăcere. Mergeți la cumpărături și cumpărați haine noi. Schimbă-ți coafura.

 Faceți un antrenament.

Există multe modalități de a vă restabili echilibrul emoțional. Cea mai eficientă dintre ele sunt exercițiile fizice. Ele vă pot ajuta să scăpați de negativitatea voastră. Începeți să faceți jogging în fiecare dimineață sau mergeți la cursuri de fitness. Du-te la sala de sport sau la o piscină. Aflați cum să călăriți un cal – veți obține cu siguranță o mulțime de emoții pozitive din comunicarea cu animalele.

Dacă doriți să combinați sport și arte, începeți să dansați. Proniti melodiile preferate și dansați atât timp cât vă puteți deplasa. Mergeți la un studio de dans și învățați să dansați tangoul sau rumba. Vă veți distra și vă veți forma în același timp.

 Lasati acest vis in urma voastra.

Nu vă răsfățați cu vise fără speranță. Nu este nimic mai distructiv decât să aștepți pe cineva să te iubească înapoi. Dacă vedeți că cineva nu vă acordă suficientă atenție, nu încercați să le justificați. 

Dacă o persoană nu te iubește înapoi, ei pot găsi o mie de scuze pentru a nu-și petrece timpul cu tine. Imaginați-vă doar în situația următoare: dacă nu doriți să mergeți la o petrecere sau la o întâlnire, cum acționați?

Nu vă supărați.

- Advertisement -

Durerea în dragoste este o parte a vieții. Dacă ceva contravine planurilor tale, nu ar trebui să începi să te urăști pe tine însuți sau pe toți reprezentanții sexului opus. 

Puneți-vă în pantofii acestei persoane: ești gata să-ți trăiești întreaga viață cu cineva pe care nu il iubesti? Este mai bine să te gândești la toate amintirile bune pe care le-ai avut împreună și să mergi cu un zâmbet pe față.