7 creaturi cu aspect înfiorător care ridică o mulțime de întrebări

- Advertisement -

7. O creatura în pădurile din Louisiana

În 2010, în Louisiana, o cameră a capturat un monstru cu ochi strălucitori care se mișca rapid pe patru picioare. Nimeni nu știe ce a fost. Unii oameni cred că a fost doar o reclamă pentru un joc nou.

6. O meduză gigantică

- Advertisement -

Mulți oameni cred că această fotografie este falsă – probabil pentru că speră să fie. Cu toate acestea, această fotografie este absolut reală. Bărbatul a fost capturat în fața așa-numitei meduze cu coamă de leu , cunoscută și sub numele de meduza uriașă. Este cea mai mare meduză din lume care trăiește în ape reci.

5. Un extraterestru din Thailanda

În 2010, mass-media a postat o fotografie care fusese făcută cu 3 ani înainte. A fost o înmormântare pentru o creatură cu aspect ciudat în Thailanda. Rămășițele arătau ca un mic minotaur și au fost găsite lângă sat. Localnicii au văzut că aceasta creatura seamănă cu un om și au decis să o îngroape conform tradiției budiste.

Experții cred că această creatură a fost doar un vițel cu o mutație și nu ceva supranatural.

- Advertisement -

4. Chelyabinsk sau extratereștri

Aceste lucruri au fost găsite într-un șantier de construcții din Chelyabinsk în 2007 și au fost numite „extratereștri”. Oamenii credeau că sunt crabi de potcoavă, dar de fapt nu erau decât triopi . Au peste 200 de milioane de ani și au o lungime de 2-3 centimetri.

3. Texas chupacabra

Această creatură a fost găsită pentru prima dată în Puerto Rico în anii 1950 și a fost văzută ultima dată în Texas. Versiunea Texas a chupacabrei nu avea blană, iar pielea era albastra-cenușie. Când creatura a fost găsită, cercetătorii au făcut un test ADN și au aflat că este un hibrid de lup și coiot. Era bolnav ceea ce explica de ce își pierduse blana.

2. Humanoidul deșertului Atacama

- Advertisement -

Această mică mumie umană a fost găsită de un bărbat într-un mic sat din deșertul Atacama în 2003. Mai târziu, specialiștii au concluzionat că este foarte puțin probabil ca mumia să fie umană. Toți cercetătorii sunt siguri că umanoidul Atacama este fals.

1. Balena albastră

Seamana cu un monstru marin, dar, de fapt, acesta este doar o balenă albastră . Balena albastră este cel mai mare animal de pe planetă și poate cântări până la 170 de tone.