Array

La 81 de ani, această bunică mergea pe stradă cu ajutorul unei cârje. Ce se întâmplă când este invitată la dans, milioane de oameni au fost uimiți

- Advertisement -


O bunică a reușit să cucerească întrega lume după ce le-a arătat tuturor ce poate face la vârsta sa. La prima vedere, aceasta pare o bunică obișnuită, care probabil își plimbă nepoții prin parc, însă adevărul despre ea i-a uimit pe toți. Iar în filmulețul de mai jos veți vedea de ce povestea sa a devenit virală.

Atunci când o bătrânică l-a rugat pe un tânăr de pe stradă să danseze cu ea, lumea a fost impresionată de dorința sa cea mare.

Nico, un dansator de dansuri sud-americane, era în piaţa „Puerta del Sol” din Madrid, Spania, și dansa cu o domnișoară, când s-a hotărât s le invite pe doamnele din jurul său la dans. Nimeni nu s-a grăbit să accepte invitația, în afară de bătrânica simpatică. Femeia le-a spus celor din jur că are artroză și avea o cârjă cu care se deplasa.

- Advertisement -

Cu toate acestea, aceasta voia să danseze din tot sufletul și l-a rugat să fie atent. Tânărul dansator a acceptat să danseze cu aceasta, iar lumea a început să aplaude cu frenezie.

În numai câteva secunde, bătrâna care părea neajutorată s-a dezlănțuit în fața spectatorilor din piață. Cu un talent și cu o vitalitate extraordinară, aceasta a început să danseze tango și salsa cu partenerul său și să facă niște prize pe care mulți dintre tineri nu ar avea curaj să le facă.

Citește și: El este cel mai gras copil din lume! Avea 234 de kilograme la 14 ani! Povestea incredibilă a copilului

Sarah Patricia Jones s-a născut în iulie 1934 în Stourbridge, Anglia. Paddy s-a făcut remarcată în toată lumea atunci când a câștigat cea de-a opta ediţii a concursului „Britain’s Got Talent” datorită talentului ei extraordinar în materie de dans.

După ce și-a pierdut soțul, Paddy a decis să ia cursuri de flamenco la „Nicolás Espinosa’s academy of dance”, unde a învăţat să danseze salsa și a format alături de Nico (cu 40 de ani mai tânăr decât ea) o pereche de dansatori incredibili. În scurt timp, cei doi au fost invitați la mai multe evenimente, la care Paddy a făcut de fiecare dată spectacol.