17 băieți care au făcut eforturi mari pentru a deveni atractivi

- Advertisement -

Există un stereotip că doar fetele își fac griji în legătură cu excesul de greutate și problemele legate de aspect. Dar bărbații sunt îngrijorați și ei de corpul lor și sunt pregătiți să petreacă mult timp în sala de fitness în drumul lor către corpul perfect.

1. Rezultatele dietei ketogene

Acest bărbat susține că a slăbit cu ajutorul dietei ketogenice , care conține cantitatea minimă de carbohidrați și cantitatea maximă de grăsimi (dieta Atkins este versiunea sa mai simplă). De asemenea, a petrecut mult timp antrenându-se în sala de sport.

- Advertisement -

2. „Am pierdut 40 kg în 3 ani de sport.”

3. A pierdut 20 kg

4. „Progresul meu de peste 18 luni”.

- Advertisement -

5. Acest tip a început să meargă la o sală de sport nu doar pentru a fi mai atrăgător, ci și din cauza sănătății sale: a fost diagnosticat cu hipertensiune.

6. Rezultate excelente în 4 luni

7. „Am decis că este timpul pentru o schimbare.”

8. „Dacă am reușit să o fac, toată lumea poate.”

- Advertisement -

9. Tipul acesta spune că a alergat mult, a mâncat multe legume și a mers la sala de sport. De asemenea, a strâns 3.000 de dolari pentru o organizație caritabilă.

10. „După ani de începuturi false și promisiuni de sine încălcate, am făcut-o în cele din urmă și mi-am atins obiectivul de slăbire”.

11. Vă puteți imagina că a făcut-o în 4 luni? Are o dietă, dar mărturisește că își permite din când în când câte o felie de pizza.

12. A pierdut jumătate din greutate. Este fericit.

13. „Iubitul meu a pierdut 30 kg într-un an”.

14. „Ieri mi-am atins obiectivul de slăbit.”

15. „2,5 ani mai târziu”.

16. În sfârșit, încep să mă simt foarte bine cu mine

17. Asta da rezultat uimitor!