15 locuri pe care oricine și-ar dori să le vadă cel puțin o dată în viață

- Advertisement -

Există atât de multe locuri în lume care sunt incredibil de frumoase și merită să vă cheltuiți toți banii pentru a le descoperi. Milioane de cascade mărețe, mii de munți și sute de miracole nevăzute ale naturii care sunt imposibil de vizitat într-o singură viață.

1. Lençóis Maranhenses, Brazilia

Lençóis Maranhenses este un parc național unic din Brazilia situat pe coasta Atlanticului din partea de nord a țării, în statul Maranhão. Acesta este unul dintre cele mai misterioase locuri de pe planetă. În timpul sezonului ploios, apa se acumulează între dune, formând multe lagune care creează un peisaj unic și frumos, care arată ca oglinzi turcoaz, verzi și albastre printre nisipurile albe catifelate .

- Advertisement -

2. Honokohau Falls, SUA

3. Podul Capilano, Canada

Podul suspendat Capilano este un pod pitoresc din Canada de lângă Vancouver. Se află la o altitudine de 70 m deasupra râului turbulent Capilano, într-o padure deasă. A merge pe acest pod este o aventură în sine. Inițial, a fost construit ca o cale de acces pentru a ușura viața muncitorilor, dar astăzi are o funcție exclusiv turistică.

- Advertisement -

4. Cenote Ik-Kil, Mexic

5. Skellig Michael, Irlanda

6. Spotted Lake, Canada

7. Cascadele Pongour, Vietnam

- Advertisement -

8. Turnul Diavolului, SUA

9. Prohodna, Bulgaria

10. Pamukkale, Turcia

11. Templul Samgwangsa, Coreea de Sud

12. Arashiyama, Japonia

13. Castelul Neuschwanstein, Germania

14. Tracy Arm Fjord, SUA

15. Ta Prohm, Cambodgia