12 trucuri de uz casnic pe care orice om ar trebui sa le stie

- Advertisement -

Micile treburi casnice pe care le facem zilnic ne rapesc o gramda de timp pe care am putea sa il petrecem cu cei dragi. Ei bine pentru a profita la maxim de fiecare clipa trebuie sa cunoastem unele trucuri care ne pot ajuta la diferite treburi prin casa.

Noi in acest articol dorim sa va prezentam o serie de trucuri de uz casnic pe care orice om ar trebui sa le stie.

12. Scoateți etichetele cu un uscător.

Unele etichete nu se separă bine de cutii, în ciuda eforturilor depuse de noi. Data viitoare, încercați să uscați eticheta cu un uscător de păr. Acest lucru ar trebui să ajute.

- Advertisement -

11. Cum sa bagam mai usor ata in ac

Așezați firul în palmă astfel încât să rămână plat. Nu-l trage. Acum, ia acul în mână, întoarce-l astfel încât jumătatea inferioară a acestuia să fie orientată spre fir. Aduceți acul de-a lungul firului și îndreptați-l.

10. Folosiți folie de aluminiu pentru a conserva bananele.

Perioada de valabilitate a acestui fruct va crește dacă le acoperiți cu folie așa cum se arată în imagine.

- Advertisement -

9. Latexul și lipiciul fac ca o canapea să fie la fel de bună ca nouă.

Este canapeaua ta acoperită cu păr de pisică sau de câine? Știm cea mai bună modalitate de a scăpa de el. Pur și simplu aplicați 1-2 picături de lipici pe mănușile din latex și mutați mâna peste canapea.

8. Curățați plăcile cu periuța de dinți electrica

Probabil aveți prin casa o periuță de dinți electrică veche. Ar trebui sa o folositi pentru a curata rosturile de la gresie sau faianta.

7. Folosiți oțet pe capul de duș.

- Advertisement -

Pentru a curăța rugina de pe capul de duș, înfășurați-l într-o pungă de oțet și lăsați-l asa peste noapte . Până dimineața, rugina va dispărea complet.

6. Utilizați organizatorul de pantofi pentru a depozita diferite produse de curatenie

Continuăm să depozitam produsele de curatenie peste tot: sub chiuvetă, într-un dulap special, lângă mașina de spălat etc. Dar problemele noastre de depozitare sunt în cele din urmă rezolvate! Folosiți un raft de pantofi suspendat pentru a stoca cu ușurință toate produsele de curățare.

5. Arcurile protejează încărcătoarele.

Cu toții trebuie să cumpărăm încărcătoare noi din când în când. Este atât de risipitor și enervant, nu-i așa? Pentru a vă proteja încărcătoarele utilizați un arc dintr-un stilou vechi.

4. Puneți piesele de LEGO în săpun lichid.

Copiii tăi nu se spală niciodată pe mâini? Puteti folosi unele piese Lego sau unele jucarii pe care sa le introduceti in sticla de sapun lichd. Astfel aceasta o sa fie mult mai interesanta pentru ei.

3. Puneți un pahar cu apă în cuptorul cu microunde.

Când încălzești resturile de mancare în cuptorul cu microunde, acestea se usucă și devine destul de dure. Data viitoare, încercați să puneți un pahar cu apă lângă pizza sau plăcinta pe care o încălziți. Ne puteți mulțumi mai târziu.

2. Folosiți o perie pentru autofiletanta.

Atașați o perie la autofiletanta și curățarea va deveni mai eficientă si mult mai rapida.

1.Atunci cand galeata nu incape in chiuveta..