Array

11 secrete pe care industria frumuseții nu vrea să le știți

- Advertisement -

Te-ai intrebat vreodata cum celebritatile arata mereu uimitor in ciuda varstei sau a necazurilor? Noi, mărturisim că suntem puțin geloși pe ei, dar înțelegem că au o armată de experți în frumusețea personală care să-i ajute.

1. Nu reduceți beneficiile produselor de protecție solară.

Pielea frumoasă și sănătoasă nu poate fi obținută fără folosirea regulată a produselor de protecție solară. Mamie McDonald , expert în produse cosmetice care a lucrat cu Madonna, spune că orice alt efort pe care îl faci va fi în zadar dacă neglijezi această regulă. Un alt cosmetolog al celebritatilor, Dr. Lancer , sfătuiește utilizarea cremei cu SPF nu mai puțin de 30 de ani, reaplicat în timpul zilei.

- Advertisement -

2. Nu vă stoarceti pielea dacă există o inflamație.

Cele mai multe creme anti-cosuri conțin peroxid de benzoil care usucă pielea, agravează inflamația și crește producția de sebum. Alcoolul acționează în mod similar, astfel încât să nu scăpați de astfel de pete. Dr. Harold Lancer recomandă să vă îndreptați atenția spre exfolierea cu salicil sau acid lactic și măști de curățare cu argila.

3. Nu uita niciodată de gâtul tău.

Gatul este o parte a corpului unei femei care arata vârsta proprietarului, deci este foarte important să ai grijă de ea. Pielea de aici este subțire și necesită îngrijire la fel de delicată ca și față.

- Advertisement -

4. Masati pielea cu un cub de gheata

Dermatologul de la Santa Monica Dr. Ava Shamban vă sfătuie să frecați fața cu un cub de gheață timp de câteva secunde pentru a preveni un ten lasat. Acest truc simplu stimulează circulația, iar pielea începe să lumineze.

5. Stocați-vă corect accesoriile de frumusețe

Dr. Debra Jaliman avertizează împotriva stocării obiectelor de frumusețe în baie, deoarece aerul cald și umed le face să expire mai repede. Cremele de față și alte accesorii de frumusețe pe care nu le folosiți frecvent trebuie păstrate în frigider.

6. Păstrați curat tot ce atinge pielea .

- Advertisement -

Dr. Lancer spune că nu trebuie să atingi niciodată fața ta cu mâini murdare. Schimbați perna cel puțin o dată pe săptămână dacă aveți tip de piele uscată sau normală sau o dată la trei zile dacă pielea dvs. este uleioasă. Curățați ecranul smartphone din când în când.

7. Nu utilizați bureți de față, mai ales dacă sunteți predispus la acnee.

8. Masajul facial vă va ajuta să scăpați de pungile de sub ochi

9. Aveți grijă de mâini.

10. Curățați-vă bine pielea.

11. Îndepărtați întotdeauna sutienul înainte de a merge la culcare.