Array

10 trucuri care iti pot usura cu mult condusul pe timp de iarna!!!

- Advertisement -

Acum ca perioada rece se apropie cu totii ne dorim sa mergem mai mult cu masina pentru a sta la caldura fara sa fim nevoiti sa suportam frigul de afara. Insa ce ne facem daca nu reusim sa deschuiem masina sau trebuie sa o dezapezim. Ei bine pentru orice exista un mic truc care sa ne ajute atunci cand avem mai mare nevoie de el. In acest articol va prezentam 10 cele mai utile trucuri pe care le puteti folosi pe timp de iarna pentru a va usura cu mult condusul si chiar pasii pana a ajunge sa plecam cu masina de acasa.

Daca pe timpul verii ai folosit apa pura, acum este timpul sa combini jumatate apa, jumatate antigel pentru ca apa sa nu inghete.

Cum ultima iarna a fost teribil de grea si de lunga, pentru a ajunge la destinatie in siguranta, asigura-te ca masina este dotata cu lanturi antiderapante. Cand drumul devine impracticabil pune lanturile pe rotile cu tractiune. Nu face exces in utilizarea acestora pentru a nu deteriora anvelopele si jantele.

Aplica dezinfectant de maini in incuietoarea masinii iar aceasta se va dezgheta imediat!

- Advertisement -

mw-1 (2)

Tine mereu in torpedou o pereche de sosete. Imbraca stergatoarele cu sosete!

mw-2

Dezghesata geamurile cu spray pentru gatit!

mw-4

Verifica presiunea anvelopelor! Pe timpul iernii, cand aderenta este de cele mai multe ori minima, este deosebit de important ca presiunea cauciucurile sa fie corespunzatoare pentru a avea un contact optim cu soseaua. Consulta manualul de instructiuni pentru a afla care este presiunea corecta. Astfel vei evita si deteriorarea anvelopelor din cauza gropilor din sosea.

- Advertisement -

mw-5

Regleaza dezaburirea geamurilor!

mw-11

Pentru o vizibilitate mai buna sterge farurile cu pasta de dinti!

Winter-Car-Hacks-5

Cu ajutorul spirtului previi lipirea stergatoarelor de parbriz. Inmoaie o carpa cu alcool si aplica pe fiecare stergator.

Winter-Car-Hacks-25

Dacă geamul este deja înghețat, amestecă într-o sticlă 20 ml de spirt, 6,7 ml de apă și o picătură de detergent de vase. Pulverizează pe geam și gheața se va topi imediat.

- Advertisement -