Array

10 sfaturi de sănătate de la celebrități care știu totul despre o transformare reusita

- Advertisement -

Potrivit unor studii, 1 din 4 adolescenți admit că sunt mai mult influențați de celebrități decât de cei pe care îi cunosc. De aceea, modelele au un rol important incercand in mod constant să încurajeze dezvoltarea socială și personală a fanilor și să promoveze un stil de viață sănătos, fiind un  exemplu de succes. Este important ca persoanele pe care le admiram sa ne dea sfaturi bune si chiar ei sa fie exemplul nostru prin actiunile lor si sa vedem la ei ca se poate si astfel sa ajungem si noi sa facem acele lucruri.

Daca vedem ca se poate atunci o sa reusim si noi la randul nostru sa ne motivam si sa facem tot ce ne propunem. Este important sa stim ca pentru orice am face este nevoie de multa munca si de rabdare insa rezultatele nu o sa intarzie sa apara daca stim ce vrem cu adevarat. Totul tine de noi si de cat de motivati suntem in deciziile pe care le-am luat cu priviire la schimbarile pe cre vrem sa le face.

Stai departe de alimentele foarte prelucrate și rafinate.

Zac Efron a trecut printr-o transformare gigantică pentru rolul său în Baywatch în 2017. A lucrat pentru a avea mușchi cu doar 5% grăsimi corporale. Planul său de antrenament a fost nebun, dar dieta lui a fost și mai dură.

- Advertisement -

Se spune că Zac a stat  departe de toate alimentele procesate și neecologice . De asemenea, a trebuit să taie zahăr și produse din făină.

Coerența este cheia

Pentru rolul său descendent de Star-Lord în  Gardienii galaxiei , Chris Pratt si-a modelat corpul în 6 luni ! Când i-am cerut secretul, Chris a susținut că era vorba despre consecvență. Trebuie să vă păstrați obiectivul în minte și să lucrați în fiecare zi.

Pratt vrea, de asemenea, să fim realiști și răbdători. „Nu vă puteți construi corpul într-o lună”, spune el.

Folosiți antrenamente mixte

Kim Kardashian a luat in greutate după ce a dat naștere celui de-al doilea copil. Pentru a se întoarce la forma ei celebră, Kim a angajat un antrenor personal.

- Advertisement -

Planul său de antrenament a inclus o  serie de instruiri mixte  – instruiri cu interval de intensitate redusă, urmate de cele cu intensitate ridicată. La sfârșitul fiecărei sesiuni de antrenament, Kardashian a ridicat și greutățile. După cum vedem acum, această combinație o ajuta pe Kim să piardă în greutate, dar și să-și păstreze curbele frumoase.

 Zaharul este cel mai mare dușman al tău

Susan Boyle a devenit faimoasa pentru vocea ei incredibilă după ce a participat la  British  Got Talent , 2009. La vârsta de 55 de ani, Boyle a fost diagnosticat cu diabet de tip 2 și a decis să-și schimbe complet stilul de viață. Ea a renunat la zahar si se pare ca acest lucru o ajuta.

Eliminati băutura

Starul Hangover Zach Galifianakis a surprins pe toată lumea când a  apărut mai slab  la Emmys din 2017. Vorbind despre pierderea in greutate, Zach spune ca tot ce trebuia sa faca era sa taie alcoolul.

Pornirea este cea mai grea parte.

Transformarea lui Jonah Hill este incredibilă! Actorul a fost întotdeauna un pic cam ciudat, dar după ce a luat 40 de kilograme pentru rolul său în  câini de război , Jonah a decis că a venit timpul să schimbe totul.

Dormiți bine.

- Advertisement -

Melissa McCarthy a scăzut cu o greutate semnificativă pentru noul ei rol. Actrita si-a dezvaluit planul de dieta si fitness, si ambele arata foarte intens. Melissa urmează o dietă bogată în proteine ​​și cu conținut scăzut de carbohidrați și lucrează șapte zile pe săptămână.

Cu toate acestea, după cum spune McCarthy, adevăratul secret al pierderii în greutate este de a dormi. Ea merge la culcare la ora 19:30 și doarme foarte mult pentru a permite corpului suficient de mult timp pentru a-și recupera și a construi muschi. Cât de ciudat pare, secretul lui Melissa funcționează.

Mâncați în porții mici.

Christina spune că secretul principal al pierderii în greutate este  să mănânci porții mici de mancare cât mai des posibil. Cantareata consumă trei mese și patru gustări pe zi, cu un total de 1600 de calorii. În felul acesta nu ii este niciodată foame și pierde greutatea în mod natural.

Acordați atenție la ceea ce mâncați

Hudson dezvăluie că nu lucrează prea mult din cauza programului strict, dar este foarte conștientă de toate alimentele pe care le mănâncă în timpul zilei. Ea nu consuma nici o mâncare prajită, nici  pizza, nici o paste. Pare dificil, dar rezultatul este cu siguranta unul foarte bun.

Nu vă grăbiți

Aceasta este cheia pentru pierderea în greutate – nu vă grăbiți și nu vă puneți toată increderea ca o sa pierdeti o greutate foarte mare intr-un timp scurt. Totul se face in timp iar rezultatele sunt cele care conteaza.