10 lucruri utile pentru viața de zi cu zi pe care nu le-ai știut pana acum

- Advertisement -

Lucrurile obișnuite încă ne pot surprinde. De cele mai multe ori cele mai simple lucruri pe care le folosim zilnic pot ascunde o multime de mici trucuri care ne pot face viata mult mai usoara.

Noi in acest articol dorim sa va prezentam mai multe lucruri utile pe care le puteți folosi în viața de zi cu zi.

1. Cifrele de pe ouă ne spun cum au fost ele produse

S-ar putea să gătim ouă în fiecare zi, dar aceste cifre de pe produs rămân în continuare un mister. De fapt, vă pot spune multe despre ouăle pe care le-ați cumpărat. În multe țări, acest sistem de etichetare constă dintr-un număr care indică metoda de producție, un cod din 2 litere pentru țara de producție și un număr de înregistrare care indică unitatea de depunere a găinilor.

- Advertisement -

Primul număr variază de la 0 la 3 și înseamnă :

0 – ou organic
1 – ouă de fermă
2 – metoda deep litter indoor housing
3 – agricultură în cuști

2. iPhone are o funcție „Accesibilitate” care vă permite să utilizați gadgetul mai ușor.

Noile iPhone-uri au multe caracteristici uimitoare și pot fi și mai ușoare de utilizat după ce descoperim unele funcții ascunse. Inventatorii au inclus această setare minunată numită „ Accesibilitate ”. Dacă vă chinuiți să ajungeți în partea de sus a ecranului, mai ales cu o versiune mai mare a iPhone-ului, atunci nu vă faceți griji. Nu ai nevoie de degete lungi.

„Accesibilitate” vă permite să coborâți ecranul în jos, astfel încât să îl puteți folosi cu o singură mână. Puteți găsi această caracteristică în setările de accesibilitate.

- Advertisement -

3. Culoarea perilor de pe periuța de dinți vă va spune când este timpul să o schimbați.

Perii de pe periuța de dinți poate avea culori diferite , dar cel mai adesea sunt albastri. Acest lucru se face pentru a vă reaminti că este timpul să vă schimbați periuța de dinți . Când părul devine palid, este ca un semnal pentru dvs. că acest articol a expirat.

4. Clapeta unei oglinzi retrovizoare este făcută pentru reglarea poziției de zi și de noapte.

Această filă mică a fost creată inițial pentru a vă proteja de accidentele de mașină. Prin utilizarea acestuia, schimbați pozițiile în funcție de zi sau de noapte . Acest lucru vă ajută să reduceți strălucirea farurilor din spatele vostru.

5. Cel mai bun mod de a păstra un borcan cu unt de arahide este cu susul în jos.

- Advertisement -

Dacă sunteți obișnuiți să vă păstrați untul de arahide cu capacul ridicat, avem noutăți pentru dvs. – aceasta nu este cea mai bună opțiune. Lichidele se separă de unt și se ridică la vârf. Puneți borcanul cu capul în jos, astfel încât uleiurile să nu iasă la suprafață.

6. Există 2 moduri de a schimba pijamaua unui bebelus

Multe pijamale pentru bebeluși au mâneci despicate. Când trebuie să-l schimbi, le poti trage pe umeri în jos, în loc să le treci peste cap. Fața bebelușului tău va rămâne curată și asta este întotdeauna un mare câștig.

7. Cupele Starbucks se potrivesc în capac, astfel încât să nu se răstoarne

Destul de des cerem un suport pentru a ne purta cafeaua, dar există un truc ascuns pe care îl putem folosi. Capacele de cafea din unele cafenele au o tăietură specială, astfel încât fundul cupei se poate potrivi perfect în ele.

8. Există dinți metalici în mijlocul foarfecelor de bucătărie

Dacă aveți foarfece de bucătărie, s-ar putea să vedeți dinții ascuțiți între mânere. Aceasta este o caracteristică suplimentară. Sunt acolo pentru a sparge nuci sau alune. Puteți deschide și sticle sau borcane cu ajutorul lor.

9. Blugii cu o buclă suplimentară pot fi de ajutor pentru bicicliști.

Dacă aveți acest gen de blugi cu o buclă suplimentară, acest lucru nu este doar pentru un design vizual. Are un scop. Acestia sunt blugi speciali pentru ciclism. Bucla deține o încuietoare pentru biciclete .

10. Există o lingură de măsline care este utilă pentru a scoate lucruri mici din borcane

O lingură misterioasă cu o gaură în ea nu este doar un obiect fantezist ciudat. Acest obiect se numește „ lingură de măsline ” și a fost creat pentru a lua lucruri mici din borcane, cutii sau boluri . Este perfecta atunci când serviți mâncare și doriți să scoateți dintr-un recipient doar o măslină.