Array

10 lucruri pe care femeile le fac să atragă bărbații ca un magnet

- Advertisement -

Se pare că aparițiile feminine sunt foarte subiective: unor bărbați le plac femeile scunde, unii bărbați preferă fetele subțiri, iar altora nu le pasă de formă, dar acorda atenție altor lucruri. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că există multe lucruri subliminale despre aparențele feminine pe care oamenii le observă în mod inconștient.

Ce este cert este faptul ca femeile stiu mereu cum sa atraga barbatii si cum sa ii tina dupa ele daca isi doresc acest lucru. Insa cu greu ne dam seama cum reusesc acest lucru. Desi am crede ca este greu sa atragi pe cineva cand vrei se pare ca femeile detin acest secret si stiu cu siguranta sa il foloseasca atunci cand isi doresc asta.

 Vocea și modalitatea de a vorbi

La început, oamenii de știință au descoperit că bărbații preferă femeile care au o voce „feminină” ridicată . Marilyn Monroe este un exemplu excelent al vocii ideale. Vocea cea mai puțin atractivă este o voce strălucitoare, cum ar fi Kim Kardashian și Ellen Page.

- Advertisement -

Acest lucru se datorează faptului că vocile ridicate feminine sunt asociate cu tinerii, ceea ce echivalează cu atractivitatea . Femeile mai în vârstă au adesea voci sclipitoare.

Înălțime

Probabil că toată lumea știe că, de cele mai multe ori, bărbații preferă femeile mai scurte decât ei înșiși. Diferența în înălțime poate fi mai mică de 7 sau 8 inci.

Cu toate acestea, există o mulțime de bărbați a căror înălțime este mai mică decât media. Deci, în timp ce bărbații în vârstă încearcă să găsească fete scurte, bărbații scurți caută femei de o înălțime similară.

Vârsta

Deseori vedem cuplurile în care bărbații sunt mai în vârstă decât femeile. Și se pare că majoritatea cuplurilor sunt așa. Cu toate acestea, există exemple foarte luminoase de cupluri în care o femeie este mai în vârstă.

- Advertisement -

Oamenii de stiinta au descoperit ca barbatii cu varste inainte de 20 si dupa 30 de ani  prefera femei intre 24 si 25 de ani ca parteneri sexuali . Acest lucru se datorează faptului că, în această epocă, o femeie va deveni probabil o mamă. Și în acest caz, nu contează dacă un bărbat sau o femeie se gândesc chiar la copii. Totul se datorează evoluției. Barbatii care au avut contacte sexuale cu femei de la 24 la 26 au avut mai multi copii decat alti barbati.

Bărbații care sunt mai mari de 30 de ani și aleg femeile mai în vârstă decât ei înșiși nu pot fi explicați prin această teorie. Probabil, în acest caz, trebuie să căutăm mai multe motive și motive psihologice . Sau poate ar trebui să ținem cont de faptul că nu există situații în care bărbații aleg femeile pe baza unui singur criteriu de atractivitate.

Culoarea ochilor

Oamenii de știință de la Universitatea din Troms, Norvegia susțin că bărbații cu ochi albaștri preferă femeile cu ochi albastri. Potrivit cercetătorilor, aceasta se datorează faptului că culoarea ochilor viitorului copil ajută să înțeleagă dacă alegerea a fost corectă.

Bărbații cu ochi verzi și maro nu au tendința de a prefera femeile cu ochi albaștri.

Desigur, preferințele oamenilor cu ochi albastru par destul de logice. Dar, de fapt, chiar dacă ambii părinți au ochi albaștri, ar putea avea un copil cu ochii maro.

Machiajul

Cercetarea din 2014 susține că bărbații preferă femeile care folosesc machiaj moderat . Cel mai curios lucru este că femeile nu doresc să aibă un  machiaj foarte luminos, dar cred că bărbații le place, de aceea o fac deseori.

- Advertisement -

Raportul taliei-șoldului

Doctorul Cary Fitzgerald, psiholog de la Universitatea South Carolina din Beaufort, și colegii ei au realizat un studiu și au ajuns la concluzia că bărbații memorează mai bine informațiile despre femeile care au un raport „ideal” pentru talie-șold. Aceste femei sunt considerate cele mai atractive.

Potrivit cercetării, ideală rația de talie-sold este de aproximativ 0,7 . Este foarte ușor să calculați: măsurați talie și șolduri, apoi împărțiți circumferința taliei cu circumferința șoldurilor.

Potrivit specialiștilor, modele precum Kate Moss și Kelly Brook și actrițe precum Marylin Monroe și Jessica Alba, au raportul ideal talie-șold, în ciuda faptului că au forme de corp complet diferite.

 Ochii

Atunci cand vedem  o femeie a caror ochi ne privesc cu drag suntem gata sa ii urmam cat de departe posibil.  Cercetatorii sustin ca barbati sunt extrem de atrasi de ochii calzi care ii priesc cu drag.

Culoarea parului

Oamenii de stiinta din Franta au efectuat cercetari care au aratat care sunt femeile invitate sa danseze in cluburi de noapte mai des: blonde, cu parul brun sau cu parul rosu.

Concluzia a fost că bărbații invită blondel cel mai des. Locul al doilea a fost luat de brunete, iar femeile cu părul roșcat au fost cele mai puțin atractive pentru bărbați.

Lungimea picioarelor

Plinologul clinic Leon Zeltzer a facut câteva cercetări și multe forumuri online pentru a afla ce lungime a picioarelor este mai atractivă pentru bărbați. El a ajuns la concluzia că bărbații preferă femeile cu picioare mai lungi. 

Curbură lombară

Curbura lombară este un alt standard universal al frumuseții feminine, care este construit în creierul masculin datorită evoluției. În medie, unghiul dintre spate și fese ar trebui să fie de  aproximativ 45,5 °. Această curbură este considerată a fi cea mai atractivă pentru bărbați.

Acest lucru se datorează faptului că în trecut (așa cum este acum) această curbură a permis femeilor să nu sufere de dureri de spate în timpul sarcinii. Desigur, multe femei gravide au dureri în spate, dar femeile care nu au „curbura dreaptă” sunt mai susceptibile la dureri.