Array

10 cadouri din viitor pe care le putem cumpăra si astăzi

- Advertisement -

Este greu să impresionezi pe oricine cu smartphone-uri sau tablete. Noile și mai bune invenții care ne pot îmbunătăți viața sunt lansate zilnic. Dacă sunteți în căutarea unui cadou și încă nu știți ce să cumpărați pentru rudele dvs. de ziua lor specială, această compilație vă va ajuta să găsiți ceva inovator. De exemplu, o scară care poate calcula cât de multe calorii au un anumit tip de mancare sau o lumină pentru o poza perfecta.

1. Cana care schimbă temperatura băuturii

Ember este o ceașcă de ceramică care a devenit un mare succes: de fapt, mulți bloggeri celebri au incercat această nouă invenție. Principala sa diferență față de o ceașcă obișnuită este că poate menține temperatura unei băuturi pentru o perioadă foarte lungă de timp. Deci, acest pahar distruge conceptul de a vă face cafeaua să se răcească dimineața și puteți chiar să o controlați utilizând o aplicație smartphone cool .

- Advertisement -

2. Inel mobil

Nokia Fit este un dispozitiv hands-free care se află încă în etapele conceptului. Acest inel vă permite să scăpați de toată radiația Bluetooth din jurul urechilor și să acceptați apeluri prin plasarea degetului pe ureche numai atunci când este necesar. Desigur, acest inel este proiectat să se potrivească cu diferite dimensiuni ale degetelor, astfel încât oricine să-l poată folosi.

3. Tehnologia holografică

Realitatea augmentată devine din ce în ce mai răspândită. Această tehnologie vă permite să deschideți ușa de intrare introducând parola pe o tastatură virtuală pe care numai dvs. o puteți vedea.

- Advertisement -

4. Tastatura cu laser

Acum, oricine dorește acest lucru poate să-l cumpere . Această tastatură nu are nici o cheie – imaginea ei este proiectată pe o masă. Cel mai mare avantaj a acesteia este faptul ca este mic și portabil . Acesta este un cadou extraordinar pentru un freelancer, dar dezavantajul este că atunci când este folosit într-o cameră bine luminată, este greu să vezi toate literele și simbolurile.

5. Un inel de lumină pentru poza perfecta

Acesta este un mic inel de lumină pe care îl puteți seta pe telefonul smartphone sau laptop. Creează o lumină perfectă pentru o autoevaluare și elimină toate defectele de pe față. Puteți să-l utilizați pentru a obține o imagine bună chiar și atunci când este întuneric . Acesta este secretul vedetelor!

6. Un robot care îmbunătățește calitatea somnului

- Advertisement -

„ Somnox “ este o invenție de oamenii de știință olandezi folosit pentru a lupta impotriva insomniei. Acest robot care îți îmbunătățește somnul ne amintește de o pernă pe care oamenii o iubesc în timpul somnului. Designerii sunt siguri că va permite oamenilor să adoarmă mai repede, să doarmă mai bine și să se trezească mai ușor. Ea funcționează prin adaptarea la respirația unei persoane, calmându-i .Lampa încorporată imită răsăritul soarelui și puteți chiar să porniți muzica relaxantă.

7. Prăjitorul transparent

Este adesea foarte greu să știi în avans cum ți s-a prajit bucata de pâine. Dacă aveți un prăjitor de pâine transparent, puteți opri procesul în orice moment doriți înainte de a se arde. Și sticla cu două straturi nu se încălzește, deci nu există pericolul de a fi ars.

8. Un stilou pentru a desena imagini pe cafea

Acesta este un cadou perfect pentru oamenii creativi care iubesc cappuccino sau latte dimineața. Oricine poate folosi aceasta pentru a desena ceva ce doresc pe suprafața băutura lor preferată. Puteți folosi zahăr, nucșoară, scorțișoară, cacao sau alte condimente. Acest dispozitiv este sigur pentru copii, astfel încât să puteți crea arta cafelei împreună cu ei.

9. O lampă pentru relațiile la distanța

Acesta este un cadou perfect pentru persoanele care se află într-o relație la distanță. Când activați această lampă atingând-o, perechea acesteia emite aceeași lumină, indiferent unde este. De fiecare dată când lampa se aprinde, se schimbă culoarea. Acesta este cel mai bun mod de a te simți legat de oamenii pe care îi iubești atât de mult.

10. O scară inteligentă pentru alimente

Acesta este un instrument minunat și elegant pentru persoanele care încearcă să-și supravegheze dietele. Scala are mai mult de 2.000 de feluri de alimente în memoria sa. Puteți să vă creați propriile mese, să le adăugați în sistem și chiar să utilizați diferite sisteme de măsurare. Puteți măsura ingredientele, puteți urmări valoarea calorică și puteți vedea câte microelemente mâncați.

Bonus: O mască LED pentru față și gât

Această mască îmbunătățește pielea feței, datorită utilizării diodelor care emite lumină de la o altă lungime de undă. Lumina roșie stimulează producerea de colagen și elastină. Lumina albastră tratează acneea. Iar lumina violetă tratează schimbările cutanate legate de vârstă și elimină petele de pigment. Aceste măști sunt adesea folosite în saloanele de înfrumusețare . Dar aveți grijă, ele pot fi destul de scumpe.