Array

Video de AUR! Andra a cantat cu Ionut Dolanescu piesa „Casa parinteasca nu se vinde” si sigur ti se va face pielea de gaina cand o sa-i auzi cantand impreuna!

- Advertisement -

Andra are o voce senzationala iar in duet cu Ionut Dolanescu suna parca si mai bine.
Andra a cantat cu Ionut Dolanescu piesa „Casa parinteasaca nu se vinde”. Andra a avut un concert doar cu muzica populara la Sala Palatului si sala a fost sold-out, dar nimeni nu se astepta la supriza asta.

Cu totii stim ca Andra a cantat mai multe melodii de muzica populara de-a lungul carierei ei, iar in prezent a ajuns in acel punct in care deja are un intreg repertoriu si poate chiar sa tina un concert intreg doar cu muzica populara. Si desi inca mai ajunge pe radio din cand in cand cu hit-urile precum cel lansat cu Enrique Iglesias se pare totusi ca vocea Andrei este mult mai potrivita pentru acest gen muzical unde cu siguranta cariera ei va fi mult mai lunga. Si daca fanii ei erau obisnuiti sa o vada cantand cu David Bisbal sau Enrique Iglesias acum a facut un duet de mare senzatie cu Ionut Dolanescu.

- Advertisement -

Pentru cei mai in varsta cand i-au vazut pe cei doi impreuna pe scena si i-au auzit cat de bine canta impreuna si cat de frumos se compleateaza vocile lor si-au amintit de duetul Ion Dolanescu si Maria Ciobanu, cuplul de aur al muzicii populare romanesti. Cu siguranta ca succesul Andrei va fi si in muzica populara cel putin la fel de mare ca in muzica pop, iar faptul ca acum pe Youtube melodia ei cu Ionut Dolanescu este foarte urmarita nu face decat sa confirme asta.

Andra imbracata intr-un port popular auriu l-a asteptat pe Ionut Dolanescu pe scena iar acesta i-a adus un buchet urias de flor. Imediat dupa intrarea lui pe scena intreaga sala s-a ridicat in picioare si a inceput sa aplaude frenetic. Andra si Ionut Dolanescu au cantat impreuna piesa „Casa Parinteasca nu se vinde” cu o intreaga orchestra pe scena.

Andra a mai cantat in timpul concertului alaturi de alti artsiti de muzica populara precum Steliana Sima sau Mioara Velicu, dar si Adrian Daminescu si Bodo.

sursa: ciao.ro