Array

Unele dintre cele mai utile sfaturi pentru bucatarie!! Priveste tot ce trebuie sa stii!!

- Advertisement -

Atunci cand suntem in bucatarie cu totii avem nevoie de unele sfaturi care sa ne ajute sa ne descurcam mult mai bine si mult mai rapid. Fie ca trebuie sa facem mancarea sau ca trebuie sa aranjam lucrurile , unele sfaturi utile sunt mereu numai bune.

Spre exemplu daca vrem ca atunci cand punem ceva la fiert apa sa nu dea pe afara putem lasa o lingura de lemn deasupra oalei care este pe foc, astfel apa nu o sa dea in clocot. Sau mai putem cresta cartofii pe jumatate inainte de ai pune la fiert iar dupa ce fierb sa ii punem imediat in apa rece. Astfel o sa reusim sa ii decojim mult mai usor. Alte sfaturi mult mai utile le puteti vedea in clipul postat mai sus.

Dacă oule pe care le-ați pus la fiert au crăpat, le puteți repară prin adăugarea unei linguri de oțet în apa atunci când observați că s-au fisurat. Dacă deja albușul a început să iasă din ou, această metodă nu va funcționa.. Verificați temperatură uleiului înainte de a pune ceva la prăjit. În cazul în care nu aveți termometru, puteți face asta utilizând un cub de pâine. Dacă acesta devine arămiu într-un minut, uleiul are aproximativ 175-185 grade Celsius, în 40 de secunde: 185-195 grade Celsius, iar în 20 de secunde: 195-205 grade.. Înlăturați grăsimea din supe punând în bol 4 cuburi de gheață. Grăsimile vor converge în jurul ghetei, care apoi va fi înlăturată. Trebuie să luați în considerare că acest procedeu poate răci supa, deci există posibilitatea de a fi nevoie să o reîncălziți.. Puteți reduce intensitatea usturoiului și a cepei prin sotarea lor timp de câteva minute în ulei de măsline sau unt, înainte de a le adaugă mâncărurilor. Când alegeți carnea de pui, verificați să aibă pielea de culoarea untului și să nu fie uscată. De asemenea, trebuie să fie compactă și să nu prezinte zone închise la culoare. Carnea de pui proaspătă trebuie păstrată la frigider, acoperită lejer, până la 2 zile.. Pentru a obține șnițele mai crocante, puneți în compoziția prin care treceți carnea o linguriță de praf de copt. Prăjiți-le apoi în ulei bine încins, pentru a fi siguri că evitați absorbția unei cantități prea mari de grăsime.