Array

Un student Român a fost premiat de Regina Elisabeta

- Advertisement -

Nu mulți oameni ajung să se întâlnească cu Regina Regatului Unit și majoritatea dintre ei sunt celebri: vedete de film, fotbalisti, politicieni. Totuși, un student român nu numai că a întâlnit regina, dar a și fost premiat de ea a cu o medalie numită Monetăria Regală. Cornel Micu, inițial din Dolj, care are doar 20 de ani, a primit medalia la 3 februarie pentru rezultatele sale remarcabile în școală. Tânărul trăiește în Marea Britanie timp de câțiva ani împreună cu părinții săi, care lucrează ca medici.

Cornel Micu a spus că regina a dorit să fie cel mai bun dintre cei mai buni și să trăiască din plin acest moment. La intalnirea cu regina, Evenimentul Zilei raporteaza ca Cornel a fost foarte entuziasmat, insa regina a fost foarte primitoare, deschisa si placuta pentru a vorbi. Ceremonia a avut loc într-una din sălile de la Palatul Regal din Sandringham. Întreaga familie a fost invitată.

Cornel Micu s-a mutat în Marea Britanie împreună cu familia sa în 2016 și a început să studieze la Academia Regelui Edward al VII-lea. Avea nevoie să studieze doar câteva luni pentru a termina liceu. În ultimul său an trebuia să se pregătească pentru nivelele A. Pentru aceasta a trebuit să studieze matematică, matematică avansată și IT, specializându-se în Inteligența Artificială. De asemenea, a fost examinat si  in limba Italiana. După examene, Cornel a fost ales pentru a fi premiat pentru rezultatele obținute. Premiile au fost acordate celor mai buni studenți în fiecare an din 1864. Cornel a obținut cele mai bune rezultate ale celor 300 de studenți ai Academiei Regelui Edwards al VII-lea. El a fost ales pentru a fi acordat nu numai pentru rezultatele sale, ci și pentru activități extrașcolare, cum ar fi voluntariatul pentru a preda limba engleză și matematică. 

Cu siguranta acest copil ne faci mandri in toata lumea cu rezultatele sale si ne face sa fim priviti cu alti ochi de catre cei care cred ca nu avem viitor daca plecam din tara.

- Advertisement -

Sursa : http://positivenewsromania.com