Array

Un câine ud leoarcă şi înghețat încearcă să se adăpostească: Apoi gestul acestei femei este filmat şi face înconjurul lumii

- Advertisement -

Pentru toţi câinii fără adăpost care încearcă să supravieţuiască pe străzi fără căldură şi hrană, există acei eroi care pur şi simplu nu pot trece fără să le pese.

Femeia din acest videoclip a văzut cât de mult suferea un biet câine şi a decis că trebuie să facă ceva să îl ajute. Credea, probabil, că nimeni nu o va observa.

Dar o cameră de supraveghere instalată în apropiere a surprins-o în acţiune şi acum filmarea face înconjurul lumii. Veţi înţelege de ce atunci când veţi vedea ce se întâmplă.Într-o zi rece şi ploioasă de ianuarie a acestui an, în orasul Zonguldak, Turcia, o femeie tocmai iese dintr-o cafenea, potrivit The Dodo.

În momentul în care se opreşte pentru a-şi deschide umbrela, aceasta observă ceva pe trotuar.

- Advertisement -

Încercând să găsească puţină căldură şi adăpost, un câine fără stăpân se refugiase lângă cafenea. Bietul patruped voia să se ascundă de vremea neprielnică, apropiindu-se de intrarea acelui local.

Femeia nu a putut să treacă pe lângă patruped fără să-l ajute, iar ceea ce a făcut câteva clipe mai târziu a înduioşat inimile oamenilor din întreaga lume.

În doar câteva secunde, ea a făcut un mic gest care a reprezentat o mare diferenţă pentru animalul neajutorat. Ea a renunţat la o parte din confortul ei pentru acest animal care tremura.

Dar acest mic act de bunătate nu a trecut neobservat, iar atunci când filmarea a ajuns în mediul online, femeia a fost lăudată pentru acţiunile sale atât pe site-urile de socializare şi în presa scrisă, cât şi pe posturile de ştiri.

O persoană a recunoscut-o pe femeia generoasă ca fiind prietena ei, Duygu Elma. Ulterior aceasta a fost contactată pentru un interviu:

- Advertisement -

„Nu mi-aş fi imaginat că acţiunile mele vor primi atâta atenţie. Sunt foarte surprinsă de acest lucru”, a declarat Duygu pentru The Dodo. „Vremea era atât de rece. Nu am putut suporta să-l văd tremurând.”

Urmăriţi-o pe Duygu în videoclipul de mai jos:

sursa: livebizmedia.com