Array

Un bărbat fără adăpost în stare terminală e hotărât să găsească pe cineva care să-i adopte câinele

- Advertisement -

Cei mai mulţi dintre noi ne agităm în fiecare zi fără să privim cu adevărat lumea din jurul nostru. Nu este vorba despre a analiza societatea în care trăim, ci mai degrabă de a observa cât de preocupaţi şi concentraţi pot fi oamenii atunci când trebuie să-şi vadă de viaţa de zi cu zi.

Din fericire, Jenine-Lacette DShazer este o persoană extrem de vigilentă. Într-o zi friguroasă de iarnă, în Fresno, California, ea a observat un bărbat fără adăpost, şezând pe trotuar şi încălzind un câine cu blăniţa albă.

Dându-şi seama că celor doi le este foarte frig, Jenine a adus o pătură pentru bărbat şi pentru câinele său, apoi le-a cumpărat ceva de mâncare.

Omul s-a identificat drept Clifford James Herbert, în vârstă de 60 de ani. Câinele lui se numea Baby şi bărbatul avea să-i ofere câteva informaţii care au făcut-o pe Jenine să aibă o reacţie pe care nu o va uita pentru tot restul vieţii sale…

- Advertisement -

După ce a primit darurile de la Jenine, Clifford a spus că este „extrem de recunoscător”. Abia atunci când cei doi au început să vorbească, Jenine a reuşit să înţeleagă pe deplin cu ce se confruntă Clifford. El i-a mărturisit ceva ce nu numai că a sfâşiat inima femeii, ci a făcut-o să se gândească cum ar putea să îl ajute.

Cliff fusese proprietar al unui magazin de bricolaj, dar şi-a închis afacerea după ce a suferit o intervenţie pe cord şi o traheotomie în 2006. El a aflat recent că are cancer, iar dorinţa lui cea mai mare a fost ca cineva să îi adopte câinele, pe Baby.

Jenine a înţeles imediat că nu are timp de pierdut, drept urmare l-a ajutat pe Cliff să nu mai stea în frig şi i-a plătit o cameră într-un motel. Odată ce a rezolvat această problemă, ea şi-a îndreptat atenţia spre a-i găsi lui Baby o casă nouă.

„Ea este lumea mea”, a mărturisit Cliff în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Fresno Bee.

- Advertisement -

„Este prietena mea cea mai bună şi mă protejează” Şi la rândul său, bărbatul face tot posibilul să aibă grijă de căţeluşă. S-a constatat că Cliff a salvat-o pe Baby din ghearele uni bărbat care o bătea cu o lanternă.

Din păcate, Cliff este conştient că luptă împotriva unui cancer pe care nu-l poate înfrânge. S-a răspândit în creierul său, iar obiectivul său cel mai important era să-i găsească lui Baby un cămin permanent înainte de a închide ochii. Surprinzător, dar cu ajutorul lui Jenine, a reuşit să-şi atingă scopul.

Baby a fost adoptată de o femeie pe nume Stephanie Walker. Familia lui Stephanie are şi alţi câini în grijă, aşa că Baby nu va rămâne niciodată singură, oferindu-i lui Cliff pacea pe care o merită în ultimele săptămâni de viaţă.

SURSA