Array

Top 15 cele mai frumoase actrite din toate timpurile

- Advertisement -

In fiecare an diverse publicatii isi invita cititorii si cititoarele la vot pentru a desemna cea mai frumoasa actrita din lume. In paralel, concursurile internationale de frumusete isi premiaza propria lor castigatoare. Site-ul ranker.com a venit cu o abordare usor diferita si a creat un top (realizat conform voturilor cititorilor) cu cele mai frumoase femei din toate timpurile. Cum era de asteptat, femeile propuse sunt dintre celebritati, iar votul se face strict in functie de frumusete, nu de talent sau de realizarile din cariera.

Una dintre regulile foarte importante ale votului a fost ca femeilor propuse sa li se evalueze frumusetea in cei mai buni ani ai lor din acest punct de vedere. Astfel, lista obtinuta nu contine cele mai frumoase femei la momentul actual (veti vedea ca unele dintre ele chiar au incetat deja din viata), ci cele mai frumoase femei…din toate timpurile.
Iata, asadar, care sunt femeile care s-au clasat pe primele 15 de locuri in acest top:

1. Audrey Hepburn (1929 – 1993). O cunoastem din filme celebre precum „Breakfast at Tiffani’s”, „My Fair Lady” si „Roman Holiday”.

- Advertisement -

2. Ingrid Bergman (1915 – 1982). A fost o mare actrita, iar rolurile care au facut-o faimoasa au fost cele din filmele „Casablanca”, „From Whom The Bell Tolls” si „Ioana d’Arc”.

3. Marilyn Monroe (1926 – 1962). Un sex-simbol feminin, pe Marilyn o cunoastem din filmele „Niagara”, „Gentlemen prefer blondes” si „Unora le place jazz-ul”.

4. Elizabeth Taylor (1932 – 2011). Este considerata „ultimul star al Hollywoodului de altadata” si a devenit celebra datorita filmelor „Imblanzirea Scorpiei”, „Doctorul Faus” si „The Comedians”.

5. Catherine Deneuve. Nascuta in anul 1943, Catherine a jucat in numeroase filme, cele mai importante fiind „Les Demoiselles de Rochefort”, „Place Vendome” si „Dancer in the Dark”.

- Advertisement -

6. Greta Garbo (1905 – 1990). O cunoastem din filmele „Anna Karenina”, „Camille” si „Two-Faced Woma”.

7. Natalie Wood (1938 – 1981). O cunoastem din filmele „Rebel Without a Cause”, „West Side Story” si „Love with the Proper Strange”.

8. Sophia Loren. Nascuta in anul 1934, Sophia a fost un mare sex-simbol pentru femeile din pretutindeni, iar filmele care au facut-o celebra au fost „Quo Vadis”, „Yesterday, Today and Tomorro” si „Grumpier Old Me”.

9. Grace Kelly (1929 – 1982). Printesa Grace de Monaco a fost cunoscuta nu numai pentru casatoria ei cu printul Rainier al III-lea de Monac, ci si pentru filmele in care a jucat: „To Catch A Thief”, „The Philadelphia Story” si „High Noon”.

- Advertisement -

10. Scarlett Johansson. Nascuta in anul 1984, a devenit consacrata datorita filmelor „A Good Woman”, „The Other Boleyn Girl” si „Lost in Translation”.

11. Michelle Pfeiffer. Nascuta in anul 1958, cele mai importante roluri ale sale au fost in „Dangerous Minds”, „Eu sunt Sam” si „What Lies Beneath”.

2012/05/07//580919-michelle_pfeiffer.jpg

12. Nicole Kidman. Nascuta in 1967, actrita australiana este renumita pentru rolurile ei din „Moulin Rouge”, „Eyes Wide Shut” si „Australia”.

13. Catherine Zeta Jones. Nascuta in anul 1969, frumoasa britanica s-a facut remarcata prin rolurile sale din „Masca lui Zorro”, „Capcana Pentru Hoti” si „America’s Sweethearts”.

14. Angelina Jolie. Nascuta in 1975, Angie a jucat in filme precum „Domnul si Doamna Smith”, „Gia” si „Lara Croft”.

15. Penelope Cruz. Nascuta in anul 1974, actrita spaniola a ajuns consacrata pentru rolurile din „Piratii din caraibe”, „Banditele” si „Belle Epoque”.