Array

Ți se face pielea găină: 12 cele mai misterioase locuri din ocean.

- Advertisement -

Traim pe o planeta minuscula care pluteste printre trilioane de stele, si totusi, chiar si in era minunilor tehnologice, realizam cat de putine lucruri cunoastem si putem explica despre Pamant.

Inclusiv astazi, pe Terra exista numeroase locuri stranii, unele dintre ele fascinante prin frumusetea si legendele lor, care au puterea de a ne inspira si de a ne determina sa reflectam asupra tuturor minunilor inca neintelese ale lumii. In lista care urmeaza, descopera.ro va prezinta doar o parte a acestor locuri incredibile, o parte dintr-un intreg cu mult mai mare decat ne-am putea imagina…

Cele mai misterioase 12 locuri din ocean, care reprezintă niște minuni adevărate cu nuanțe de smarald.

Cercuri subacvatice, Coasta Japoniei

- Advertisement -

Văzute lângă coasta Japoniei, cercurile geometrice misterioase, nu pot fi asemănate cu nimic. Yoji Ookata, un fotograf japonez, a găsit aceste modele ciudate și mai târziu și-a dat seama că au fost făcute de aripioarele peștilor cu scopul de a atrage partenerul. Interesant!

Hristos în beznă

În rândul amatorilor de scufundări în regiunea Keys Florida, acest loc este numit o minune sacră a naturii. Situată în Parcul de Stat Pennekamp, statuia uimește cu varietatea de viețuitoare marine care o înconjoară.

Grand Oasis Palm în Cancun

- Advertisement -

Grand Oasis Palm în Cancun – este un Eco Hotel conceptual, unul dintre cele mai luxoase din lume. Acesta nu doar asigură oaspeților săi o vedere uimitoare asupra minunilor oceanului, dar mai oferă călătorilor și o experiență de neuitat tuturor amatorilor de scufundări.

Lacul Gruner See, Austria

Acest miracol austriac este cunoscut pentru dispariția sa bruscă după iarnă și scufundarea totală completă. Creșterea temperaturii în primăvară duce la topirea zăpezii în munți, apa acoperă copacii, cartierele și băncile din parcuri, formând un mic sătuc subacvatic.

Abandoned Underwater Strip Club, Israel

”Nymphas Show Bar” este denumirea unui club de noapte subacvatic abandonat.

- Advertisement -

Shi Cheng, China

Orașul antic Shi Chang a fost creat mai mult de 1300 de ani în urmă și a dispărut acum 53 de ani, când guvernul chinez a strămutat 30 000 de locuitori, pentru a construi o centrală hidroelectrică.

vezi continuarea pe: fasingur.info