Array

Soţia termină tura de 14 ore şi mănâncă sandwich-ul singură. Apoi soţul îi face o mărturisire copleşitoare pe Facebook

- Advertisement -

Phillip Urtz locuieşte în Rome, New York, cu dragostea vieţii sale – soţia lui Jessica. Ea este o asistentă medicală pentru pacienţii cu AVC (accident vascular cerebral) care îngrijeşte şi tratează o mulţime de cazuri în fiecare zi. Phillip înţelege cât de stresantă este slujba ei. Deşi nu dă niciodată semne de epuizare sau oboseală, el ştie că soţia sa vine acasă simţindu-se suprasolicitată şi sleită de puteri.

Pentru a-i arăta cât de mult o preţuieşte şi o susţine, Phillip a compus o scrisoare deschisă pe Facebook dedicată soţiei sale. După ce Jessica a terminat tura de 14 ore, aceasta s-a întors acasă, gata să se odihnească. Şi-a pregătit o cină rapidă, un sandwich şi s-a îndreptat spre dormitor, gata să-şi reîncarce bateriile şi să revină la muncă a doua zi. Atunci, Phillip a decis să îi arate soţiei sale cât de mult o apreciază.

Staţi să vedeţi ce a scris bărbatul pe Facebook…

- Advertisement -

„Aceasta este soţia mea, Jessica, în timp ce ia cina după 14 ore de muncă. Când vine acasă de la serviciu, are suficient timp să mănânce şi să se culce, iar a doua zi urmează încă o tură.”

„Se trezeşte devreme ca să se pregătească să înceapă o nouă zi. Nu-i place să fie deranjată dimineaţa şi respect asta. Face duş, îşi prinde părul, pune pachetul pentru prânz în geantă, apoi îşi ia la revedere de la mine şi de la câine şi iese pe uşă.”

„La locul de muncă ea are grijă de oamenii care trec prin cea mai îngrozitoare perioadă a vieţii lor. Accidente vasculare, accidente auto, căzături, leziuni ale creierului şi multe altele. Ea are grijă de mame, taţi, surori, fraţi, prieteni şi familliile lor. Nu contează cine eşti sau ce ţi s-a întâmplat. Ea va avea grijă de tine.”

„Lucrează inclusiv în timpul pauzei de prânz şi rareori are timp să stea. Se întoarce acasă după 14 ore, îşi scoate pantofii cu care a mers printre picături de sânge şi lacrimi şi tot ce vrea este să se aşeze. Nu o întreb cum şi-a petrecut ziua, pentru că nu-i place să vorbească despre muncă atunci când este acasă şi asta e bine.”

- Advertisement -

„Dacă totuşi vrea să vorbească, eu o ascult. Uneori se întoarce acasă fericită şi alteori extrem de tristă. Dar indiferent de felul în care se simte, ea este întotdeauna pregatită pentru următoarea tură.”

„O iubesc din toată inima. Soţia mea este eroul meu. Soţia mea este Asistentă în Secţia de Accidente Vasculare Cerebrale.” – a încheiat Urz postarea care în scurt timp a devenit virală, impresionând până la lacrimi mii şi mii de oameni.

sursa