Array

Sheikh-ul al-Qarni: „Orice problemă cu soția poate fi soluționată în 5 minute!”

- Advertisement -

Este bine cunoscut faptul că bărbații și femeile au viziuni diferite asupra lumii. Pentru o parte relațiile sunt extrem de importante, iar pentru cealaltă sunt neînsemnate. Femeia face doar cu un singur lucru, dramatizează la nesfârșit și pe loc drept, iar bărbații se plâng de faptul că doamnele îi acuză de nesimțire și primitivism. Desigur, adevărul este undeva la mijloc, iar fiecare parte a relației trebuie să parcurgă jumătatea sa de drum pentru a ajunge la o înțelegere perfectă.

Aaidh al-Qarni este un savant, scriitor musulman și unul dintre cei mai renumiți propovăduitori saudiți. Recent unul din ziarele locale a publicat un interviu cu Sheikh-ul al-Qarni în care înțeleptul oferă sfaturi de soluționare a conflictelor de familie. Iată ce recomandă el.

Relația dintre soț și soție

- Advertisement -

La una din întâlnirile cu auditoriul musulman, Sheikh-ul al-Qarni a vorbit despre metoda sa eficientă care permite soluționarea celor mai grave conflicte cu soția în doar 5 minute. „Nu doar Einstein și Newton pot face mari descoperiri. Orientul este la fel de capabil” – a menționat zâmbind scriitorul și savantul musulman și a dezvăluit secretul său de reglare rapidă a conflictelor de familie.

Am vrea foarte mult ca fiecare soț iubitor să citească și, în primul rând, să înțeleagă aceste cuvinte de aur!

„Dacă au apărut divergențe cu soția, nu trebuie să ridicați vocea, să o speriați sau să spuneți că nu are dreptate. Orice femeie are nevoie să-și spună oful. Oferiți-i această posibilitate. Însă în acest timp nu stați la televizor sau calculator.

Young woman threatening husband at home

Cel mai bun lucru pe care-l puteți face este să capitulați în fața femeii. Aplecați capul și ascultați-o răbdător. Principalul lucru este să tăceți. Indiferent dacă aveți sau nu dreptate.

Spuneți-i că are deplină dreptate și că vă pare rău în fața Universului. Promiteți că acel lucru nu se va mai repeta niciodată. Spuneți-i că o rugați să vă ierte, că ați greșit și nu știți cauza celor întâmplate. Și că vă pare foarte rău…

- Advertisement -

Femeia este întotdeauna emoțională, ea este condusă de sentimente. De regulă, ea este mai bună, mai inimoasă și mai blândă decât bărbații. Femeia are grijă de cei bolnavi și de apropiați, atunci când ea însăși este bolnavă. Femeia poartă în pântece copilul, îl alăptează și îl strânge la piept. Ea îi oferă căldură sufletească soțului. Are grijă de el. De aceea, capitulați în fața soției dvs. și străduiți-vă să nu o contraziceți!”

Photo of serious man sitting on sofa with happy woman with magazine lying near by

Totul este foarte simplu! Dacă doriți să aveți relații frumoase cu soția, învățați-vă să o ascultați periodic. Veți pierde doar 5 minute, dar în schimb veți primi o mulțime de avantaje pentru sine și relația voastră: veți înțelege cu ce respiră aleasa dvs., veți afla sentimentele ei, emoțiile ei, iar cel mai important veți citi printre rânduri ce să-i dăruiți la următoarea sărbătoare.

romantic couple in couch

Discuția de 5 minute va contribui la apropierea dvs. și va fi o profilaxie excelentă pentru prevenirea unui eventual scandal. Apropo, dacă nu o ascultați pe femeie acum, ea cu siguranță vă va face să o ascultați mai târziu, dar deja într-o altă formă…

Dacă vă veți învăța să fiți periodic atent și liniștit, să vorbiți despre sentimentele dvs. și să o cuprindeți pe iubita dvs., atunci motivele de nemulțumire vor dispărea de la sine. Să fiți fericiți este simplu!

sursa: Perfect media