Array

Salariile vedetelor din Romania. Cat castiga lunar Andreea Esca, Maruta, Dan Negru si nu numai:

- Advertisement -

Salariile vedetelor din Romania. Andreea Esca, Andreea Mantea și Cătălin Măruță sunt doar trei dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi.

Și de-a lungul timpului, românii s-au întrebat ce sumă primesc în fiecare lună pentru job-ul pe care îl au. Salariile vedetelor din Romania. În urma unei anchete, vă dezvăluim câteva mici secrete de-ale prezentatorilor de la noi, printre care se numără: Andreea Esca, Cătălin Măruță, Andreea Mantea, dar și de-ale unor artiști, printre care se numără Andra, Inna și Delia.

Salariile vedetelor de la noi au reprezentat dintotdeauna subiecte arzătoare pentru români și s-a scris mult despre sumele pe care le-ar primi. Și, dacă în urmă cu câțiva ani s-au vehiculat sume exagerate, cele mai recente zvonuri pe această temă însă sună mai aproape de realitate.

Ce salariu are Andreea Esca.

- Advertisement -

După mai bine de două decenii de când Andreea Esca ne aduce în case știrile importante ale zilei în fiecare seară de la ora 19:00, prezentatoarea se bucură de atenția și admirația a milioane de oameni. Fie că o iubesc sau o critică, unii dintre români sunt curioși să afle cât câștigă vedeta, de fapt. Potrivit celor mai noi mărturisiri lansate pe tema asta, venitul lunar al știristei de la PRO TV ar fi de 5.000 de euro.

Și asta după ce ar fi scăzut din cauza tăierilor de salarii. În trecut însă s-a vehiculat o cifră fabuloasă în legăcută suma scrisă pe fluturașul ei lunar…se pare că ar fi fost înscrisă suma de 46.000 de euro.Indiferent dacă salariul ar fi de 5.000 de euro sau peste 10.000, nu mai e un secret pentru nimeni că veniturile Andreei Esca nu sunt limitate la postul de prezentator al știrilor PRO TV.

Și asta pentru că ea are încasări mari din contractele de imagine, dar și din afacerile pe care le are.Cat castiga Andreea Mantea. Focoasa brunetă lucrează de în trustul Kanal D de aproape 10 ani, iar salariul ei nu este deloc unul mic.

Potrivit revistei „VIVA!”, Andreea Mantea ar încasa 8.000 de euro în fiecare lună– o sumă la care unii dintre români nici nu îndrăznesc să viseze. Cu banii pe care îi câștigă, vedeta are grijă fiului ei, David, să nu îi lipsească nimic. Salariul lui Catalin Maruta este… Unele surse au dezvăluit sub protecția anonimatului că prezentatorul Cătălin Măruță ar câștiga 15.000 de euro pentru emisiunea pe care o moderează la PRO TV.

Totuși, unele zvonuri anunță că salariul s-ar mai fi diminuat după ce „La Măruță” a fost mutată din prime time. Cu toate astea, la salariul lunar din televiziune se mai adaugă banii pe care moderatorul îi face din prezentarea unor evenimente private. Se pare că ar face în jur de 2.000 de euro, conform libertatea.ro. Ce vedete mai sunt topul salariilor.

Dacă ar fi să ne luăm după un mesaj făcut public de Dan Negru în urmă aproape trei ani, Andreea Esca s-ar afla în topul celo mai bine plătite vedete din România.

- Advertisement -

Vă reamintim că în vara anului 2016, Dan Negru a dezvăluit informații senzaționale despre salariile pe care le au cele mai populare vedete de la noi. Deși presa a tot speculat cât primește leafă Andreea Esca, iar uneori s-a spus că ar câștiga anual 480.000 de euro, ea nu a declarat nimic oficial despre acest subiect.

Însă, Dan Negru a făcut toate culculele de rigoare și a dezvăluir cât primește salariu Pavel Partoș și Mihaela Rădulescu. „Grigoris Arnaoutoglou e Negru in Grecia. A prezentat quizz-uri, farse, game-showuri, am impartit aceleasi formate si adeseori impartim aceleasi gesturi la tv sau aceleasi ticuri, inerente acelorasi showuri.

El nascut in ’72, eu in ’71. Lucreaza la Mega Channel, televiziunea care in Grecia difuzeaza Champions League, Masterchef sau Survivor…Si totusi, ne desparte ceva. Leafa! Grigoris Arnaoutoglou castiga, e adevarat, potrivit zvonurilor, 1,2 milioane de dolari ( NU EURO), anual.

 

sursa: simpaticu.eu