Array

Românii cer CNA-ului să desfiinţeze SHOW-urile Dan Capatos, WowBiz, La Măruţă și postul de televiziune Kanal D

- Advertisement -

O reacție foarte dură face furori pe internet, publicată de cei de la sereniti.ro și având fel de fel de reacții din partea internauților de pretutindeni.

Dă-i, mă, în gură, ca să nu mai scoată niciun cuvânt!

Încă o dată România se fâțâie în lume, bineînțeles, după plimbările domnului Iohannis și ale distinsei sale fashoniste soții, care reușesc să-l transforme pe Cristoiu în Iulia Albu, iar toată șleahta de analiști politici devine brusc Fashion TV.

IMG_20150225_173301România e din nou pe harta lumii, de data asta pusă nu de rochia deasupra genunchilor primei doamne, ci de Nicolae Guță. Da, da, ați auzit bine, știrea “Nicolae Guță o bate în direct pe prietena lui la o emisiune TV” apare pe homepage-ul celebrului site de mizerii internaționale Daily Mail. Articolul continuă relatarea bătăii, specificând printre altele că Nicolae Guță este o legendă în țara sa, România.

Citesc și mai citesc încă o dată. Legendă. Mă uit pe YouTube la înregistrarea emisiunii și mă înec într-un val de silă. Nu am să mă leg de faptul că la o televiziune o femeie este bătută în direct. Nu am să mai zic încă o dată că acel Capatos (împreună cu Măruță – comite cel mai mare genocid împotriva bunului simț și al intelectului), sper doar ca plozii lui să aibă parte de efectele emisiunilor lui taică-su, nu am să mă leg de faptul că îmi pare o regie ieftină – cine dracu’ se bate cu microfonul la gură -, nu am să mă leg de faptul că există indivizi care urmăresc cu plăcere astfel de emisiuni – abia asta mi se pare cu adevărat grav-, ci aș vrea să vorbim puțin de CNA.

- Advertisement -

CNA-ul este această instituție plătită ca să asiste cuminte la manelizarea și îndobitocirea populației. Din câte observăm, instituțiile statului sunt plătite ca să ne îmbolnăvească și să ne transforme în dobitoci fani de Capatos. Învățământ inexistent, sistem medical la pământ, vin alegerile, cumperi săracii și bolnavii cu un kil de făină și ulei, te votează fiindcă școala nu i-a învățat să gândească. Apoi le dai Capatos și pâine după o zi de muncă de 12 ore în care și-au rupt spatele. Aici intervine CNA-ul. Acest Consiliu ar trebui să ne apere pe noi de ororile de la televizor. Că de-aia îl plătim. Dar CNA-ul e ca polițistul ăla de pe stradă care vede un viol, se apropie de locul faptei, se uită 5 minute și îi spune agresorului:

– Oprește-te că dacă nu…

Capatos se oprește o clipă din violat:

– Că dacă nu, ce, băi Consiliu’ vieții? Îmi dai amendă?

Consiliul transpirat:

– Da, da, îți dau amendă!

- Advertisement -

Capatos se mai întrerupe încă o dată din viol, vizibil enervat, scoate 10 000 de lei din buzunar și zice:

– Hai, du-te să-ți iei semințe!

CNA-ul pleacă bucuros că a mai dat și azi o amendă și se gândește cum să fie proactiv. Va face o listă cu înjurături mascate!!! Daaaa! Super idee! Adică. În loc de “făh, futu-ți morții mă-tii” să se zică pe post “lasă că ajungem noi acasă!”, în loc de “făh, te omor și pe tine și pe copiii tăi” să fie “avem de spălat lenjeria murdară diseară”, în loc de ” băga-mi-aș p#&amp!” să fie “mergem acasă să facem niște dragoste”.

Revenind, noi plătim CNA-ul ca să ne violeze Capatos și Măruță în tihnă. Din când în când, băieții dau taxa de protecție CNA-ului sub formă de amenzi.

Și mă întreb și pe mine și vă întreb și pe voi: vreți să finanțăm o instituție care face pipi pe noi? Cât timp Capatos și Măruță mă violează pe banii mei, consider că utilitatea CNA-ului nu există. Închei prin a preciza că putem sesiza CNA-ul cu privire la emisiunile poluante, dar nu putem cere sancțiunea. Adică noi, opinia publică, avem putere zero.

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZhL_-fh0Nvk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>