Array

Romania din nou in prim plan!!! O noua fabrica pentru piese de masini se deschide la Oradea!!

- Advertisement -

Incet incet Romania incepe sa devina din nou un jucator important pe piata Europei si tot mai multe firme incep sa isi deschida sedii sau frabrici la noi in tara.

Recent Grupul italian Sogefi unul dintre cei mai importanți producători de componente auto din Europa a spus ca doreste sa isi deschida o fabrica in Romania, mai exact la Oradea.

Investiţia va fi de 50 de milioane de euro, iar la fabrica din Oradea se vor produce componente pentru sistemele de suspensii auto.

- Advertisement -

„Am analizat mai multe locaţii şi în cele din urmă ne-am concentrat asupra României datorită poziţiei geostrategice, a climatului de afaceri foarte competitiv şi a forţei de muncă înalt calificată. Am găsit în parcul industrial din Oradea locaţia ideală cu acces facil la utilităţi, logistică şi o infrastructură adaptabilă. Decizia finală a fost luată, punctul cheie care a favorizat decizia de a veni în România a fost sprijinul guvernamental şi parteneriatul pe care suntem pe cale să îl construim alături de autorităţile române”, a declarat Pasquale Colicchia, reprezentantul grupului Sogefi.