Array

Români dintr-un autocar Atlassib, jefuiți în Slovenia. «Șoferii mână în mână cu hoții»

- Advertisement -

Un român care locuiește în străinătate, Ionuț Bote, a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum mai mulți pasageri dintr-un autocar Atlassib au fost jefuiți într-o bezinărie din Slovenia.

«ATENTIEEE… Pentru toti romanii care circula cu Atlassib, sfatul meu este sa renuntati la aceasta firma. Soferii sunt mana in mana cu talharii. Au intrat cu bus intr-un peco, au stat 5 min si au zis haideti ca suntem in intarziere si la jumatate de ora au bagat la urmatorul peco,undeva in Slovenia si ne-au aruncat pe mana talharilor. S-au urcat talharii in autocar de fata cu soferii si le-au luat banii la doua persoane cu japca. De retinut (in autocar). Soferii au zis ca trebuie sa bagam motorina acolo si culmea nu au bagat nimic. Au fost mana in mana.”

Postarea românului a avut in doua zile peste 15.000 de distribuiri pe Facebooksi mii de comentarii. Foarte mulți au povestit episoade similare, de escroci cu alba-neagra care jefuiesc călătorii din autocare prin parcările

din Europa, cu presupusa complicitate a șoferilor, scrie Gazeta Românească.

- Advertisement -

În final, Ionuț Bote face un apel:

«Domnilor patroni sau sefi de la Atlassib, ar fi cazul sa faceti ceva cu soferii pe care ii aveti, sa nu mai fie mana in mana cu talharii si sa ne protejeze, nu sa-i lase sa se urce in autocar si sa ne talhareasca. Eu am plecat din Touluse la ora 18, pe 25 mai. Acum sunt in drum spre Deva. Aveti mare grija cei care circulati cu aceasta firma. Pentru mine a fost ultima data.»

sursa: https://sevedetot.ro