Array

Reacţia emoţionantă a câinelui după ce a fost adoptat dintr-un adăpost o face pe noua sa stăpână să izbucnească în lacrimi

- Advertisement -

Câinii sunt consideraţi a fi cei mai buni prieteni ai omului, datorită tandreţei şi loialităţii lor. Astăzi vom întâlni un exemplu, care ne dezvăluie încă o dată inima enormă pe care aceste animale frumoase o au.

O femeie a văzut mai mulţi câini abandonaţi pe marginea drumului şi a decis că trebuie să facă ceva pentru ei…

Femeia a povestit faptul că auzise că patrupezii erau într-o zonă cu temperaturi extrem de ridicate şi fără acces la apă sau la alimente. „Nu puteam dormi liniştită noaptea, aşa că am mers să îi caut.”

- Advertisement -

Câinii erau foarte speriaţi, dar şi-au putut da seama că femeia voia doar să-i ajute. În videoclipul de mai jos este filmat exact momentul în care unul dintre câini îşi arată recunoştinţa, iar salvatoarea începe să plângă.

Ceilalţi câini salvaţi se aflau pe bancheta din spate a autoturismului…

Din moment ce câinii nu-şi pot folosi membrele pentru a oferi îmbrăţişări, acest patruped şi-a lipit capul de mâna femeii pentru a-şi arăta dragostea.

- Advertisement -

„Unul dintre câini mi-a atins mâna în repetate rânduri pentru a-şi arăta afecţiunea. Acest lucru mi-a sfâşiat inima… Chiar dacă au fost atât de maltrataţi de oameni în trecut, au rămas la fel de iubitori şi de grijulii”.

Când femeia începe să plângă, se pare că patrupedul înţelege că aceasta este tristă şi decide să se apropie de ea şi să o facă să se simtă mai bine. „Am început să plâng din nou. Privirea lui era fixată total asupra mea şi a vrut să mă consoleze.”

Câinele mulţumeşte că a fost salvat

Priviţi momentul emoţionant în clipul de mai jos: