Array

Raspunzand corect la aceste 5 intrebari, dovedesti CLAR ca ai o minte sclipitoare!

- Advertisement -

Sunt 5 intrebari simple, la care trebuie sa raspunzi sincer si cat mai repede posibil. Daca ai raspuns corect la toate, este foarte posibil sa fii un geniu si sa ai o gandire superioara!

LA FINAL VEI AVEA RASPUNSURILE, DAR NU INCERCA SA TRISEZI!
1. Un criminal a fost condamnat la moarte. I se ofera, insa, sansa de a alege modul in care va muri. Are trei posibilitati la indemana, putand alege oricare dintre urmatoarele trei camere:

– Prima camera este una cuprinsa de flacari
– In a doua camera se afla mai multi lei flamanzi, care nu au mai mancat de un an
– A treia camera este una plina de criminali inarmati

Intrebare: Care dintre aceste camere este cea mai sigura pentru criminalul condamnat?

- Advertisement -

2. Un barbat statea in fata sotiei sale, care a apasat imediat pe declansator. Ulterior, femeia l-a tinut sub apa mai bine de 5 minute, dupa care l-a atarnat de cap cu o sfoara. Cu toate astea, la scurt timp dupa toate cele intamplate, sotii au iesit senini in oras la o cina romantica. Cum este posibil acest lucru?

3. Un magician s-a laudat ca a reusit sa-si tina respiratia sub apa timp indelungat, performanta lui fiind de 6 minute. Un copil care a auzit povestea nu a fost deloc impresionat, si a afirmat ca, spre deosebire de magician, el poate sa stea sub apa timp de 10 minute, si asta fara echipament de scufundari sau trucuri de magie.
Curios, magicianul l-a pus pe copil sa dovedeasca cele afirmate, promitandu-i o recompensa de 100.000 de lei in cazul unei reusite.

Copilul s-a conformat, si-a indeplinit cu succes sarcina si a castigat banii. Cum a fost posibil acest lucru?

4. Ce este negru atunci cand il cumperi, rosu cand il folosesti si gri atunci cand il arunci?
5. Poti sa enumeri trei zile consecutive ale saptamanii fara sa folosesti cuvintele: luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica?

RASPUNSURILE CORECTE, MAI JOS…
1. Cea de-a doua camera – Leii care nu au mancat timp de un an sunt cu siguranta morti…

2. Femeia este…fotograf – Ea a apasat pe declansatorul aparatului de fotografiat, a developat in camera obscura filmul cu instantaneele sotului, dupa care a atarnat fotografiile pe sfoara la uscat.
3. Copilul a umplut un pahar cu apa si l-a tinut in echilibru pe cap timp de 10 minute.
4. Carbunele.
5. Ieri, astazi si maine.

- Advertisement -

sursa