Array

Pierce Brosnan transmite public un mesaj emoţionant pentru soţie la aniversarea a 25 de ani de când formează un cuplu

- Advertisement -

Aţi auzit, probabil, că acele cupluri care cheltuiesc sume uriaşe cu nunta lor au şanse mult mai mici să rămână împreună.

Potrivit unui studiu realizat pe un eşantion de 3.000 de cupluri căsătorite, există dovezi clare care susţin această teorie, împreună cu alţi factori, cum ar fi copiii şi alegerea partenerului pe criterii de aspect fizic.

Din fericire, există un cuplu celebru care nu ar fi de acord cu acest studiu: Pierce Brosnan şi Keely Shaye Smith.

- Advertisement -

Deşi formează un cuplu încă din 1993, actorul din James Bond şi jurnalista Keely Shaye Smith s-au căsătorit abia în august 2001, cheltuind pentru evenimentul care a avut loc în în Comitatul Mayo, Irlanda, nu mai puţin de 1,5 milioane de dolari.

Keely a purtat o rochie de 60.000 de dolari, care seamăna foarte mult cu ţinuta de nuntă a regretatei Grace Kelly, fiind înconjuraţi de peste 14.000 de flori care au costat 70.000 de dolari şi un tort de şase etaje în valoare de 2.430 dolari. Seara s-a încheiat cu un spectacol fabulos de focuri de artificii.

În ciuda preţului piperat, au trecut aproape două decenii, iar cei doi sunt încă împreună şi foarte îndrăgostiţi.

Pierce Brosnan a postat recent pe social media un mesaj plin de dragoste pentru iubita sa soţie:

„Îţi mulţumesc pentru dragostea dăruită în ultimii 25 de ani”, a scris el într-o postare pe Facebook.

- Advertisement -

De când a văzut-o prima dată, Pierce a ştiut că frumoasa Keely îi era sortită. Într-un interviu din 2016 acordat ziarului The Independent, actorul, care poate fi văzut în prezent în noua ecranizare „Mamma Mia: Here We Go Again!”, a explicat de ce s-a îndrăgostit de ea.

„Îmi place pofta ei de viaţă, entuziasmul ei. Are această putere fără de care nu aş putea trăi vreodată. Când Keely se uită la mine, simt că mă topesc”, a mărturisit el.

Înainte de a-şi găsi dragostea alături de Keely, Pierce a fost căsătorit cu Cassandra Harris, care din păcate s-a stins din viaţă în 1991 din cauza unei boli.

A întâlnit-o pe Keely în 1993 în Cabo San Lucas, Mexic, unde lucra ca şi corespondent de televiziune. Pierce are cinci copii, doi dintre aceştia cu Keely.

„Week-end romantic”
În ciuda faptului că programului său este unul foarte încărcat, Pierce întotdeauna îşi face loc pentru a petrece timp de calitate cu soţia lui.

„Eu şi soţia mea călătorim des în Santa Barbara, locaţia noastră preferată pentru un weekend romantic. Nu facem decât să ne uităm la case şi să bem un vin bun”, a adăugat el. „Nu ascultăm muzică, doar ne ascultăm unul altuia gândurile şi vocea şi ne detaşăm de lume.”

- Advertisement -