Array

Partidele politice sunt găşti de hoţi care au devalizat ţara

- Advertisement -

“Noi am rămas în această ţară cu oameni care-l recreează pe Nicolae Ceauşescu în fiecare zi. Sunt politicienii pe care-i vedeţi peste tot, găştile de hoţi. (…) O soluţie ar fi să dizolvăm tot Parlamentul României şi să punem în locul celor de acum oameni care nu-şi doresc birouri luxoase, nici amante secretare”, a spus Ştefan Popa Popa’s într-un interviu acordat, în exclusivitate, Timp Online.

Reporter: Domnule Ştefan Popa Popa’s, cum aţi perceput anul 2013?

Ştefan Popa Popa’s: Noi am rămas în această ţară cu oameni care-l recreează pe Nicolae Ceauşescu în fiecare zi. Sunt politicienii pe care-i vedeţi peste tot, găştile de hoţi. Noi, românii, uităm de ce e important şi vorbim de băut, de sarmale, de ţuică, de mici. Dacă vreţi să facem ceva constructiv, trebuie să ne uităm în oglinda bunului simţ. Ochii sunt oglinda sufletului. Trebuie să ne uităm în oglinda bunului simţ şi să începem o construcţie de la zero. În ţara asta, noi tot cădem liber. Nimeni nu a început să facă o construcţie de la zero.Noi suntem în primul rând într-o cădere morală. Am văzut recent un preot care spunea că poporul român nu e un popor creştin. Dacă te duci la biserică şi te închini şi apoi chiar în biserică te iei la bătaie cu mama şi cu fratele nu înseamnă că eşti creştin. Uitaţi-vă la câte cazuri există când se bat pentru aghiazmă.

Cine credeţi că e de vină?

- Advertisement -

Noi, toţi românii suntem de vină. În noi stă puterea de a schimba. Totul e să vrem şi să ştim calea. O spun de 15 ani numai că românilor le-a intrat pe o ureche şi le-a ieşit pe alta. Niciodată nu m-au ascultat. E foarte importantă educaţia. Cea din şcoală, după părerea mea, s-a distrus complet, este ceva ce nu pot defini. Un alt factor important este Biserica. Văd că cel mai important pentru Biserică este să-şi facă terenuri îngrădite în loc să se ocupe de apropierea faţă de oameni, să nu uite că biserica e Casa Domnului în care oamenii se apropie mai mult sau mai puţin de Dumnezeu. Construcţia Catedralei Neamului?

Nici nu vreau să mă refer la ea. Nu cred că e patriarh cel care a întrerupt legătura cu ortodoxia mamă de la Ierusalim pentru că el a cotit-o cu nişte hoteluri. Este ştiut şi eu am documente. Pot demonstra lucrul acesta, dar am obosit. Sunt 24 de ani de când tot spun şi am obosit. Rolul meu nu e de a necăji oamenii, ci de a-i bucura. Dumnezeu mi-a dat un har, iar eu simt nevoia să-l dau mai departe.

Păreţi supărat, îngrijorat.

Cum să nu fiu? Este ţara mea. Uitaţi-vă pe site-ul meu şi vedeţi cum sunt primit la Vatican, în marile capitale ale lumii, ce vorbesc despre mine mari personalităţi ale lumii. Azi am venit din centrul oraşului şi taximetristul m-a întrebat dacă sunt din Bistriţa. Avea vreo 60 de ani. Nu m-a deranjat că nu m-a recunoscut. Asta merit. Ce fac eu e o treabă biblică.

Ştiu de ce m-a trimis Dumnezeu pe pământ. Am făcut lucrarea Vaticanului ca ortodox, dar am devenit catolic. Eu militez aşa cum pot pentru unificarea Bisericii Ortodoxe cu cea Catolică, mai ales că Vaticanul mi-a oferit cea mai mare distincţie, Romana Civitas, dată prima oară de Constantin I în 320 după ce a biruit cu stindardul crucii a încreştinat imperiul. Am înţeles că această distincţie o mai au în jur de 36 de mari personalităţi timp de 1700 de ani, ceea ce mă onorează. Mă onorează şi premiul dat de Academia de Arte Frumoase de la Moscova, dar cred că Romana Civitas dată de Vatican nu mai necesită niciun comentariu.

Am mai fost întrebat cum putem îndrepta tot dezastrul din România. Eu am mai spus că o soluţie ar fi să dizolvăm tot Parlamentul României şi să punem în locul celor de acum oameni care nu-şi doresc birouri luxoase, nici mobilier în ele, nici amante secretare, nici sute de deplasări decontate în ţară, nici deplasări în străinătate – că şi aşa merg degeaba. Doamna care m-a intervievat mi-a spus că aşa ceva nu e posibil fiindcă nu o să vină nimeni. Nu a trecut nicio secundă de când am vorbit şi în zece minute deja peste 50 de oameni dăduseră telefon că vor să vină cu mine – deşi eu nu am spus că vreau să merg undeva – numai din dorinţa de a scoate ţara din impasul în care este.

- Advertisement -

Dar credeţi cu adevărat că e posibil?

E posibil dacă se şterge foarte tare cu un burete tot ce este fiindcă e ca un cancer ce este acum. Dacă Regele nostru era mai tânăr, dacă aveam posibilitatea să aducem un rege din altă ţară, poate … Poporului român îi plac micii şi berea. Când va renunţa la acestea şi la cântatul în stradă, poate va avea o şansă. La multe trebuie să renunţe poporul român.

E nevoie de încă 50 de ani pentru a şterge imbecilizarea care s-a făcut timp de 24 de ani de către televiziunile comerciale. Să reţineţi ce vă spune Popa’s! Poporul nostru e imbecilizat în proporţie de 90%. Mai trebuie să intre şi în Academia Română şi în oamenii de elită şi atunci am terminat. Oamenii de elită nu se îndreaptă spre societate, ci societatea trebuie să se îndrepte spre ei şi să-i aducă acolo unde trebuie aduşi. Fără oamenii de elită nu se va face nimic. Fără oameni de elită, aşa arată România.

Televiziunile îşi motivează producţiile prin aceea că asta vor oamenii, la asta se uită.

Nu vă educă populaţia că uitaţi unde ajungeţi. Cum vă pot educa pe dumneavoastră nişte ţigani de la capăt de oraş pentru care societatea nu a făcut nimic, i-a lăsat să se imbecilizeze mai departe, cum îi educă pe cei care doresc la televizor acest lucru să-l vadă? Nu ei vă educă pe dumneavoastră, televiziunile educă populaţia. Toţi fug pentru bani. Cea mai mare greşeală a individului care trăieşte în România. Schimbaţi-vă, fraţilor, dacă vreţi să fiţi schimbaţi! Schimbaţi-vă mentalitatea, educaţia. Cei şapte ani de acasă i-aţi avut prost concepuţi şi primiţi. Îndreptaţi-vă cu faţa pentru Dumnezeu! Când scăpaţi de divele astea, atunci stăm de vorbă în normalitate. Acum sunteţi în anormalitate.

Spre ce credeţi că se îndreaptă România?

Spre haos. Dacă nu se face nicio schimbare nici măcar acum în ultimul ceas, spre haos ne îndreptăm. Nu e niciun secret că eu particip la foarte multe consilii internaţionale de conducere a lumii. Fac parte din toate asociaţiile de elită din toată lumea.

Sunteţi mason?

- Advertisement -

E simplă întrebarea, dar eu nu am ce să vă răspund. Eu sunt foarte dezamăgit de activitatea Masoneriei române. E un fiasco. Sunt 21 de loji naţionale şi fiecare merge în felul ei. E zero Masoneria. Activitatea ei e destructivă în ţara asta. Pe mine trebuie să mă delimitaţi de activităţile de elită din România care sunt primitive care nu au nicio valoare, au o recunoaştere forţată în exterior. Omul de elită nu e cel pe care-l vrea populaţia prin rating, nu. Omul de elită e acel individ de valoare dintr-o ţară care e recunoscut de toate elitele importante din lume.

Ce vă doriţi pentru 2014?

Pentru mine şi pentru români, aş vrea ca ţara sta să nu mai fie condusă de partide politice. S-a constatat că peste tot în lume au stricat viaţa ţărilor. Să se găsească alte variante, rege, copil de rege, trebuie încercat şi asta sau orice e valabil. De partide politice ne-am săturat, de hoţii ţării ne-am săturat. Pentru mine, partidele politice sunt găşti de hoţi care au devalizat ţara, au furat tot timpul şi ne-am săturat. Ei când s-au născut şi am învăţat poezia Căţeluş cu părul creţ/fură raţa din coteţ, ei au reţinut doar verbul a fura. Şi acum, la maturitate, aplică. Fură toţi.

În mod ironic, 2014 va fi un an electoral.

Dacă românii nu se trezesc vom fi tot în hibernare. Degeaba avem un frumos imn Deşteaptă-te române. Eu cred că nu e întâmplător acest imn şi nu întâmplător sunt scrise versurile în imnul ţării. Până nu terminăm cu mie să-mi meargă bine, nu mă interesează de ceilalţi nu ne va merge bine. Mai bine să facem ceva pentru semenii noştri şi apoi pentru noi. Când gândesc biblic toţi…

Gândiţi-vă că Biblia nu a fost scrisă pe pământ. E o carte perfectă. Nu e trimisă pe pământ degeaba. Noi nu ne putem plânge că nu avem de unde învăţa. Să nu mă întrebaţi pe mine ce putem face.Numai 33% ai voie să iei din cât câştigi. Restul trebuie să-l dai la săraci, să-ţi ajuţi semenii, mama, fratele, prietenii, cât poţi. Eu am sute, am mii, dar dai cât poţi. Dacă aşa ar face toţi, gândiţi-vă la cum ar arăta lumea asta. Dacă aşa ar face toţi, o să simţiţi că acesta este raiul. Aveţi posibilitatea să trăiţi în el.

Nu v-aţi gândit să treceţi pe cealaltă parte, să activaţi în sfera decizională?

Menirea mea e să fiu artist. Uitaţi-vă la câţi artişti au intrat în politică şi câtă prostie au făcut. Artistul care intră în politică e un prost. Rolul societăţii româneşti e să meargă spre elită şi să aducă elita în faţă. Deocamdată, noi, românii, am distrus elita. Eu am spus Lojei Naţionale a României, masonilor, să alcătuiască o listă cu 150 de oameni de elită şi să-i ferească de de toate mizeriile. Nu au fost capabili. În România, masoneria e zero barat. Vă spune un individ care participă la toate întâlnirile importante de conducere supremă a globului.

Sursa: timponline.ro