Array

Oamenii de știință spun că soțiile scunde și soții înalți au cele mai fericite căsătorii

- Advertisement -

Winnie-the-Pooh a spus odată că uneori cele mai mici lucruri ocupă cea mai mare parte a inimii noastre. Astăzi, datorită unui studiu , femeile pot fi siguri că Winnie a fost puțin greșit. Potrivit cercetărilor efectuate de Kitae Sohn, cuplurile au cele mai fericite căsătorii atunci când femeile scunde aleg bărbați mai înalți.

Evoluția ia amploarea.

În cursul cercetărilor efectuate de Kitae Sohn, au fost colectate și analizate date de la 7.850 de femei. Aceasta arată că fericirea soțiilor este direct legată de înălțimea soțului . Sohn spune că femeile pot fi atrase în mod intrinsec de bărbații înalți, deoarece nu pot explica alegerea lor. Motivul evolutiv este unul care poate afecta preferințele femeilor. Cu toate acestea, studiul a ajuns la concluzia că acest factor contează doar pentru primii 18 ani de căsătorie. După aceea, înălțimea nu contează.

- Advertisement -

Oameni înalți dau un sentiment de protecție și fermitate.

Un alt studiu a fost realizat pentru a găsi răspunsul la următoarea întrebare: „Este înălțimea importantă în problemele inimii?” Răspunsul este da. 601 de femei au participat la această cercetare și și-au împărtășit opiniile:

Vreau să-l îmbrățișez cu brațele ridicându-mă în jurul gâtului.
Oamenii înalți sunt considerați mai inteligenți.

Dacă verificați acest studiu , veți afla că există o corelație directă între inteligență și înălțime . Pe baza rezultatelor acestei cercetări, oamenii de știință au declarat că bărbații mai înalți sunt într-adevăr mai deștepți. Dar este important să spunem că studiul nu susține că toți oamenii scunzi nu sunt atât de inteligenți. Acesta este doar un rezultat mediu în cadrul studiului.

- Advertisement -

Se crede că bărbații înalți au venituri mai mari

Barbatii inalti au mai multe sanse de a avea un statut social mai mare.

Care este diferența ideală în înălțime?

O concluzie interesantă a fost trasată de Boguslaw Pawlowski , un antropolog polonez. El a descoperit că banii, respectul și încrederea nu sunt ceva de care ar trebui să ne intereseze atunci când alegem un partener de viață. Ceea ce contează cu adevărat este raportul diferenței de înălțime. Potrivit studiului său, un bărbat trebuie să fie de 1,09 ori mai înalt .

Vreți să știți ce cupluri se potrivesc acestui raport de succes? Iată câteva exemple pe care cercetătorul le-a prezentat:

- Advertisement -

Cherie Blair și Tony Blair = 1.10
Victoria Beckham și David Beckham = 1,09