Array

O sansa de 1 la 11 miliarde: ce a descoperit o femeie in interiorul unui ou

- Advertisement -

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriza neobisnuita atunci cand se pregatea sa prepare cina pentru ea si sotul ei. Atunci cand a spart un ou, a gasit 4 galbenusuri in interior.

Cei doi soti au lucrat toata viata in industria agricola, asa ca sunt obisnuiti sa gaseasca oua cu 2 sau chiar 3 galbenusuri. O singura data au gasit si un ou in interiorul unui alt ou, insa amandoi au fost socati sa vada cele 4 galbenusuri.

Potrivit cuplului, sansele de a gasi un astfel de ou sunt una la 11 miliarde. Majoritatea oualor ce au mai multe galbenusuri sunt produse de gaini mai tinere.

- Advertisement -

“Tocmai ce ne-au venit cateva gaini tinere la ferma, si de obicei cele tinere sau cele foarte batrane fac oua mari. Din pacate, nu avem cum sa stim exact care e responsabila, ca sa ii multumim,” a declarat Emma Brooks, potrivit Daily Mail.

Sotii Brooks au avut noroc ca oul a ajuns in tigaia lor. “E unul dintre beneficiile jobului ca o mare parte din ouale mai mari nu intra in cartoanele pe care le vindem supermarketurilor, asa ca le putem pastra.”

Ferma de oua Castel, din Marea Britanie, unde lucreaza cei doi soti, detine 16.000 de gaini ce produc 14.000 de oua pe zi, insa nu a mai fost gasit un alt ou cu 4 galbenusuri pana acum.

sursa: https://www.digi-world.tv