Array

“Nu te pleca in fata unui barbat” : 15 sfaturi dure, care functioneaza cu adevarat

- Advertisement -

Am studiat sfaturile unui guru al relatiilor si le-am selectat pe cele mai relevante dintre ele.

Mihail Labkovskiy este un psiholog rus, cunoscut pentru modul sau necrutator si direct de a se exprima.

Este specialist in domeniul sau de peste 30 de ani si isi poate permite o oarecare duritate in declaratiile pe care le face – sfaturile lui au salvat vieti si familii.

Pentru cele care sunt in cautare

- Advertisement -
City fashion

1. Nimeni nu are nevioe de cineva care nu au nevoie de el insusi. Cei care se accepta asa cum sunt, traiesc o viata plina de delicii, indiferent de micile probleme cotidiene.

2. Daca nu te simti confortabil cu un barbat la prima, la a doua sau la a treia intalnire, nu mai iesi la a patra.

La primele intalniri barbatul isi arata tot ce are mai bun si daca inca nu esti satisfacuta, nu are rost sa incepi o relatie cu el.

3. Ceea ce tine de femeile tinere, frumoase si de success, care nu-si pot gasi pereche pentru ca ar avea standartele prea inalte – nu este decat vorba de incapacitatea de a sustine o relatie sau de frica.

4. Daca vrei sa te casatoresti, inceteaza sa te gandesti la acest lucru. Este similar cu dorinta de a avea o papusa legata de capota masinii, cununa pe cap si restul tampeniilor similare. Pentru oamenii cu gandirea limpede, lucrurile arata complet diferit.

In primul rand este vorba de necesitatea de a iubi pe cineva. Tinand cont de aceasta necesitate isi gasesc omul potrivit, care ii va iubi la randul sau.

- Advertisement -

5. Nu comunica cu barbatii casatoriti. Peste iti cumperi de la magazinul de peste, carnea – de la macelarie. Nu pierde timpul. Un barbat casatorit nu are nevoie de o sotie, are deja una acasa.

Pentru cele care sunt deja intr-o relatie

1. Daca vrei sa te casatoresti sau chiar traiesti deja cu cineva de ceva timp si nu se intampla nimic, intreaba-l daca isi doreste o familie sau daca ar vrea sa se casatoreasca.

Daca barbatul nu este gata sa-si faca o familie, a venit timpul sa te desparti de el . In relatii bune, desigur, in spiritul “tin foarte mult la tine si vom fi in continuare in relatii bune, numai ca mai distante”.

2.Orice, subliniez, orice femeie care sta numai acasa si se ocupa de gospodarie si copii, va degrada cu timpul. Este un fapt inevitabil.

Intr-un final acest lucru va insemna ca sotul va incepe sa se plictiseasca cu ea, sa o considere mai putin inteligenta, iar de aici mai e un pas si dai in divort. Si ai in vedere ca de obicei acest lucru nu se intampla la insistenta barbatului, femeia este cea care accepta bucuroasa acest rol.

3.Daca te preseaza cu ceva, pur si simplu desparte-te de el. Sa nu-ti fie frica sa ramai singura. Nici un barbat pe lumea asta nu merita sa stai plecata sub el, sa ajungi defecta in urma dorintelor si necesitatilor lui. Nici unul.

- Advertisement -

4.Totul este simplu: el este exact asa cum e. Iar tu – exact asa cum esti. Ori va simtiti bine impreuna, ori va despartiti cararile. Si este mai bine sa se intample inainte de a va face o ipoteca si 3 copii.

5.Omul sanatos mintal, se orienteaza spre propriile sentimente si se pune pe sine pe prim plan. Nici frumusetea, nici dragostea nu au nevoie de sacrificii.

Iar daca sunt necesare – nu e vorba despre povestea ta. Pleaca de acolo. Nu ai niciun scop setat pentru care ar trebui sa suferi intr-o relatie.

Pentru toti

1.Nu o sa stai toata viata in garda, iar dezamagirile sunt mai dureroase decat sa te arati asa cum esti tu de fapt.

2.Oamenii care nu se iubesc pe sine, nu pot iubi pe altii, din cauza asta nu vor fi o pereche fericita.
3.Regleaza-ti capul inainte de a incerca sa-ti reeduci partenerul.

Cand femeia isi incepe povestea cu “L-am iubit..”, nu mai e vorba de o poveste de dragoste. E vorba de istoria unui drugdealer sau alt baiat rau care a facut-o sa inteleaga cum e sa suferi. O iubire sanatoasa este despre cat de fericita esti.

4.Daca nu-ti place atitudinea lui fata de tine, ii spui odata. Daca nu a inteles – pa!

5.Un om sanatos nu continua o relatie in care nu este respectat. De altfel, nici nu o incepe.