Array

Lungimea degetuluiu mare de la mana spune totul despre viata ta amoroasa!

- Advertisement -

Afla cum poate lungimea degetului mare de la mana sa arate cum esti tu in dragoste: pasional, indiferent, disperat, posesiv, obsesiv
A. Prima jumatate a degetului este mai lunga decat a doua:

Esti o persoana fidela si pasionala. Cand te indragostesti de cineva iubesti acea persoana nebuneste, uneori pana la pragul obsesiei. Toate celelalte lucruri precum serviciul sau studiul trec pe locul secund. Stai ca pe ace daca partenerul/partenera raspunde cu intarziere la mesaje sau nu te contacteaza atat de des pe cat ti-ai dori, si nu poti rezista tentatiei de a-l/o suna pana ce iti raspunde. Ai grija, aceasta forma de dragoste poate deveni coplesitoare pentru partener(a).

B. Prima jumatate a degetului este egala cu cea de-a doua:

Iti place sa planifici totul dinainte si sa pui la punct toate detaliile inainte de a trece la actiune, ceea ce te ajuta sa iti atingi mai toate obiectivele pe care ti le propui. Esti calm(a) si relaxat(a), in orice situatie. La fel se intampla si in relatiile de iubire. Analizezi propriile sentimente si pe cele ale partenerului/partenerei in mod obiectiv. Nu te lasi purtat(a) de sentimente si emotii. Dar aceasta atitudine deosebit de calma te face sa abordezi relatiile sentimentale cu pasi marunti, uneori chiar prea marunti, astfel incat partenerul/partenera ta poate deveni confuz(a) cu privire la sentimentele si intentiile tale.

- Advertisement -

C. A doua jumatate a degetului este mai lunga decat prima:

Investesti si inspiri mereu incredere. Posezi, de asemenea, un simt al observatiei foarte ascutit. Analizezi atent lucrurile si nu te pripesti cu deciziile. La fel se intampla si in dragoste. Chiar daca nutresti o pasiune pentru cineva, nu lasi ca sentimentele sa transpara. Acest lucru te poate costa, poti sa ratezi sanse importante daca nu te deschizi indeajuns fata de persoana iubita.