Array

Leonard Doroftei trece prin momente grele: “Acum incerc sa merg mai departe, sa-mi duc crucea singur.”

- Advertisement -

Leonard Doroftei (48 de ani) a fost obligat sa renunte la Doroftei Pub si si-a mutat afacerea la peluza 1 a stadionului “Ilie Oana”. Fostul mare pugilist se confrunta cu mari probleme si spune ca familia lui vrea sa plece din tara…

“Am pus suflet intr-un pub. Au fost problemele care au fost si mi-au stricat absolut tot drumul. Si acum incerc sa merg mai departe, sa-mi duc crucea singur. Sunt un campion sau…am fost un campion si raman in continuare, pentru ca lupt pentru visul meu si ceea ce cred. Nu sunt certuri cu primaria. Singura mea dorinta a fost sa ma cheme la o discutie.

Nu poti sa-mi trimiti scrisoare de evacuare. Drept dovada, singurul care a plecat din blocul ala sunt eu. Traiesc intr-o tara in care trebuie sa respect legea, lucru pe care l-am facut”, a declarat Leonard Doroftei la TV Digi Sport. Doroftei recunoaste ca familia sa se gandeste la plecarea din Romania…

“Eu nu ma gandesc, dar familia da, s-a gandit. Vor sa plece si trebuie sa fiu alaturi de ei. Ei sunt familia mea si trebuie sa-i sustin, sa fiu langa ei. Nu m-am intors acasa pentru un loc de teren care nu e al meu, e al primariei, pentru o afacere pe care mi-au luat-o la prima strigare.

- Advertisement -

Asta dupa ce am investit banii mei munciti, stiti cum am castigat banii, eu nu am castigat la loto. Este o rusine pentru noi ca oameni, ca oras, sa ai un om care a rasturnat muntii, care a scos lumea in strada, si sa-l arunci…nu poti sa faci lucrul asta”.

sursa: www.astazi.ro