Array

La noi cand?! Bulgarii care au averi mai mari de 250.000 de euro vor fi luati la puricat! Cine nu poate justifica ramane fara!

- Advertisement -

Cetăţenii bulgari care deţin automobile de lux şi proprietăţi imobiliare în valoare de peste 500.000 de leva (250.000 de euro) vor fi supuşi unor verificări din ordinul procurorului general Sotir Ţaţarov, a anunţat luni Parchetul bulgar, transmit BTA şi Novinite.

Până în prezent s-a stabilit că, în 2015 şi 2016, 245 de cetăţeni au cumpărat proprietăţi imobiliare între 500.000 şi 800.000 de leva, iar 120 de persoane au achiziţionat proprietăţi de peste 800.000 de leva.

Potrivit estimărilor Parchetului, în Bulgaria există 50 de automobile de lux Maybach, 193 de maşini Bentley, 31 de autoturisme Lamborghini, 68 Rolls-Royce, 93 Ferrari.
Ministerul de Interne deţine informaţii despre posibile infracţiuni comise de unele persoane, printre care evaziune fiscală şi fraudă.

Şeful Agenţiei fiscale naţionale a dispus efectuarea de controale ca răspuns la datele oferite de Ministerul de Interne.

- Advertisement -

Vor fi verificate valoarea automobilului de lux, data achiziţiei, contractul de achiziţie, factura sau declaraţia vamală, precum şi sursa de finanţare.

Citeste si : 10 femei înainte și după întâlnirea cu un stilist talentat

Aspectul exterior are un rol important în viața fiecărui om. Prima impresie este întotdeauna cea mai puternică, de aceea dacă vă prezentați necorespunzător, greșit sau pur și simplu sunteți nesigură de exteriorul dvs., atunci cei din jur vor observa imediat acest lucru.

Fiecare trebuie să-și găsească stilul său în viață, iar acestor femei le-a ajutat un stilist talentat – Constantin Bogomolov. Sunt niște femei obișnuite, la fel ca voi, nu modele.

Proiectul „Transformarea” este etapa finală a unui curs de lecții în baza programului lui Bogomolov „Image Design”. Sarcina absolventelor a fost să creeze o nouă imagine primelor lui cliente. Acestea s-au isprăvit de minune.

Admirați-le!

- Advertisement -

1.

2.

 

3.

- Advertisement -

4. 

5.

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

sursa: https://estisanatos.com