Array

”Iubeste-ti dusmanul ca sa-l invingi” si inca 12 legi ale vieții care funcționează, chiar dacă nu crezi în ele

- Advertisement -

Legea a treia a lui Newton afirmă că: „Pentru fiecare acțiune există o reacție”. Dar trebuie să înțelegi că acest lucru nu se întâmplă doar în fizică, dar și-n viața de zi cu zi.

Când te gândești, spui sau faci o faptă, pui în acțiune forța care îți va răspunde în acelaș mod.

Vezi mai jos 12 legi ale vieții care, chiar dacă nu crezi în ele, totuși au mare influență asupra vieții tale:

1. Legea cauzei și a consecințelor. Orice ai face universul mereu îți va răspunde. Prin urmare dacă dorești să fii iubit, fericit și să ai prieteni adevărați, trebuie să-ți iubești familia, să fii un prieten exemplu și să faci pe alții fericiți.

- Advertisement -

2. Legea creației. Starea ta de spirit contează pentru oamenii care te înconjoară. Pentru a fi împlinit trebuie să fii tu însuți și să preferi oamenii de calitate, cei pe care îi iubești. Să faci doar ceea ce-ți place în viața ta, să accepți doar ceea ce-ți dorești cu adevărat.

3. Legea modestiei. Nu vei putea să schimbi o situație tensionată atât timp cât nu o vei accepta. Iar dacă consideri pe cineva doar dușmanul tău, ar însemna că încă nu ești pregătit să evoluezi și să ajungi la un nivel mult mai mare decât te afli în prezent.

4. Legea dezvoltării. Trebuie să știi cel mai important lucru: nu te lăsa influențat de oameni și tehnologiile moderne. Viața și timpul îți aparțin, tu ești stăpânul tău. Asta este tot ce contează.

5. Legea responsabilității. Viața este ca o oglindă. Atunci când lucrurile din viața ta nu merg precum dorești, atunci înseamnă că în interiorul tău sunt frustrări, frici pe care dorești să le ascunzi. De aceea trebuie să-ți asumi responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă și să nu cauți vinovatul.

6. Legea conexiunilor. Chiar dacă ceea ce faci ți se pare lipsit de importanță, contează să continui să crezi în tine, deoarece în Univers toate au un sens. Primul pas nu poate fi mai important decât ultimul și invers, astfel ambii pași sunt importanți pentru a îndeplini o misiune.

7. Legea concentrării. Nu te poți gândi la două lucruri în același timp. În cazul în care te concentrezi pe căutarea valorilor spirituale, atunci în sufletul tău nu va mai trebui să fie loc de lăcomie, invidie și ură.

- Advertisement -

8. Legea recunoștinței. Înțelegi cu adevărat și accepți doar ceea ce ai cunoscut în practică. Dacă consideri ceva că este adevărat, dar nu ești gata să demonstrezi asta, înseamnă că te bazezi doar pe păreri, nu și pe cunoștință.

9. Legea prezentului. Trăind cu trecutul nu observi prezentul. Iar visurile și atitudinile din trecut nu-ți permit să descoperi o altă lume.

10. Legea schimbării. Istoria vieții tale se va repeta atât timp cât nu vei învăța din lecții. Nu e corect să faci de multe ori aceeași acțiune și să aștepți noi rezultate.

11. Legea răbdării și a recompensei. Orice recompensă necesită multă muncă. Iar cea mai mare bucurie a vieții e să muncești cu multă plăcere știind că îmtr-o zi îți vei atinge scopul pe care îl urmărești.

12. Legea inspirației. Primești doar ceea ce meriți, căci adevărata valoare a ceea ce primești este egală cu energia si forța pe care le-ai consumat pentru a obține ceea ce-ți dorești. Dar numai cel care iubește sa dăruiască este capabil să primească ceea ce-și dorește.

sursa: https://devorbacutine.eu