Array

Intors in ring Daniel Ghita nu a avut mila de adversarul sau!

- Advertisement -

Daniel Ghita este unul dintre sportivii care au reusit sa ne faca mereu mandrii cu rezultatele sale. Acesta a luptat mereu pentru Romania si a reusit sa le aduca bucurii tuturor romanilor indiferent de locul in care se afla acestia.

Daniel Ghiţă s-a întors în ring ca un mare campion. ”The Savage Samurai” nu a avut milă de Dzevad Poturak, căruia i-a găsit încă din start punctul sensibil.

Loviturile joase de picior ale lui Ghiţă au avut explozia de altă dată şi l-au răpus pe bosniac în prima repriză. Ghiţă a luptat cu sufletul în sala de la Cluj.

Daniel Ghiță (n. 22 aprilie 1981, București) este un kickboxer român, la categoria super grea, care evoluează în competițiile GLORY International.

- Advertisement -

Titluri
2012 It’s Showtime Campion Mondial categoria grea
2010 K-1 World Grand Prix 2009 din Tokyo Finalist în primii 16
Campion Local Kombat la categoria grea
2005 WKN European Thai-boxing Campion la categoria grea
2002 Campion European de Muay Thai în Portugalia
2001 IFMA World Muay Thai Championships medaliat cu Bronz (+91 kg)
2000 Campion European de Muay Thai în Germania

În octombrie 2010, Daniel Ghiță a devenit primul luptător român care a intrat în K-1 World Grand Prix Final de la Tokyo, pentru care a trebuit să-l învingă prin KO pe Errol Zimmerman, în ultimul turneu de calificare la Seul. La turneu a luptat contra lui Gökhan Saki în sferturile de finală. El a luptat în ciuda faptului că era accidentat la picior și a arătat în luptă că el a fost în imposibilitatea de a dicta ritmul de luptă. El a reușit să obțină o rundă în plus după ce părea că Saki deja câștigase.
Pe 28 ianuarie 2012, la „It’s Showtime” 2012 din Leeuwarden, românul a rejucat meciul contra lui Hesdy Gerges, pentru titlul mondial la categoria grea. În prima repriză, Ghiță, cu un croșeu de stânga, a câștigat cel mai important titlu mondial al său până în prezent.