Array

În timp ce îl tundea, frizeriţa i-a spus unui client ceva care l-a TULBURAT. Peste o vreme, bărbatul s-a întors la ea cu un buchet de flori

- Advertisement -

Neil Gibb a mers la salonul Just Cuts, din Belmont, Australia, pentru a se tunde. Frizeriţa Barbara Knowles-Tassell, în vârstă de 44 de ani, a văzut pe pielea capului bărbatului o aluniţă cu dimensiunile unei mici monede. Femeia nu îl cunoştea pe bărbatul de 66 de ani, deoarece acesta intra pentru prima dată în acel salon.

Totuşi, i-a sugerat lui Gibb să meargă la un medic pentru a verifica aluniţa, deoarece aceasta avea „o formă suspectă”.

Gibb a ascultat de sfatul femeii şi a mers la medic. Acesta a descoperit că aluniţa era un melanom malign. Bărbatul a fost operat de urgenţă la Royal Perth Hospital, iar acum se află în afara oricărui pericol.După ce a fost externat, Gibb a mers la salonul Just Cuts cu un buchet de flori pentru a-i mulţumi frizeriţei, care i-a salvat, probabil, viaţa.

sursa: www.mediafax.ro

- Advertisement -

Citeste si:  Un leopard rar si-a facut selfie-uri cu o camera lasata in munti. Cum a reusit

Fotograful Terry Townshend a avut o surpriza placuta atunci cand camera lui a surprins un leopard al zapezilor in habitatul sau natural. Mai mult, felina a fost cea care si-a facut singura pozele, ceea ce multi au numit chiar “selfie-uri”.

Townsend se afla intr-o expeditie in lantul muntos din nord-vestul Chinei, intr-o zona numita Valea pisicilor datorita numarului mare de feline masive din zona. Townshend a montat camera la o inaltime de 4.900 de m, habitatul normal al unui leopard al zapezilor din Platoul Tibetan.

“Sunt coplesit de bucurie,” a declarat Townshend pentru MailOnline. “Nu as fi crezut niciodata ca pot surprinde o poza in care un leopard al zapezilor sa se uite asa direct in camera.”

- Advertisement -

Leopardul zapezilor e una dintre felinele masive ce s-au adaptat la conditiile extreme, precum cele din Platoul Tibetan. Blana lui gri il ajuta sa se camufleze cu usurinta printre stancile si flora din regiune.

Potrivit WWF, specia e rara. Mai sunt aproximativ 4.000 de specimene in natura, insa guvernul Chinei a promis ca va investi sume semnificative pentru a proteja leopardul zapezilor, ce e in pericol din cauza pierderii habitatului si a vanatului.