Array

Florin Calinescu declaratie controversata: “Consider ca nu mai am umor. De acum incolo, Livulica, o sa te trezesti cu mine in mijlocul pietei politice.”

- Advertisement -

Inainte de a face anuntul intr-o sesiune LIVE pe Facebook, Florin Calinescu a vorbit despre lucrurile care l-au iritat pana pete masura la Liviu Dragnea si la partidul de guvernamant.

“Ce a facut Dragnea zilele astea imi intrece imaginatia. Consider ca nu mai am umor. De acum incolo, Livulica, o sa te trezesti cu mine in mijlocul pietei politice. Pas cu pas, prin slugile lui, a mutilat toate legile justitiei, tot Codul Penal. Ultimul moft, ca sa scape de parnaie, este povestea aia cu completul de 5 de la Inalta Curte, sa se traga la sorti, au facut si chestia asta.

Face tot felul de tertipuri, ca poate se prescrie cu totul si cu totul. Si daca n-ar fi avut o condamnare, este evident ca nimeni pe lumea asta, nimeni nu-l va alege, nimeni nu va pune 3 milioane de voturi pe numele individului. Bataia lui de joc imi intrece mie orice imaginatie”, a spus Florin Calinescu.

Apoi, actorul le-a spus prietenilor virtuali ca este foarte tentat sa se transforme dintr-un spectator al evenimentelor politice intr-un jucator activ.

- Advertisement -

“Se poate specula ca cine poate sa fie presedinte la anul, ca lupta este si cu locuitorul din Sibiu (n.r. – Iohannis). Sa creada doamna Firea ca poate scapa acest ou de ciocolata otravita este foarte bizar. Eu vreau sa traiesc in aceasta tara si cred ca intr-adevar vremea glumelor si a satirei se apropie de sfarsit. Dumneavoastra, cei care mai scrieti pe aici, aveti dreptate.

Ma intrebati de ce nu ma bag. OK, eu ma bag, dragii meu. Dar singur nu fac nici cat o ceapa degerata. Ne putem face o mica grupare de vot, de jumate de milion, care sa conteze. Ne putem face si noi loc acolo. Nu mi-e foarte clar ce e cu partidele astea. O situatie noua poate atrage atentia jupanilor. Este inimaginabil ce se intampla”, a mai zis Florin Calinescu.

sursa: www.stirisinoutati.ro