Array

Fiul de 21 de ani foloseşte primul său salariu pentru a achita întreaga ipotecă a părinţilor cu ocazia Crăciunului

- Advertisement -

Pavin Smith este probabil fiul pe care orice părinte şi-l doreşte. La numai 21 de ani, Pavin a făcut ceva cu totul excepţional pentru iubiţii săi părinţi.

El a achitat datoria la bancă pentru întreaga lor casă. Acum nu vor mai trebui niciodată să îşi facă griji pentru vreo nouă rată a ipotecii. În ciuda vârstei sale fragede, Pavin a reuşit să facă acest gest impresionant deoarece tocmai a fost selecţionat în echipa de baseball Arizona Diamondbacks. Semnarea contractului i-a adus sportivului de 21 de ani un bonus generos în valoare de 5 milioane de dolari.

Dar, în loc să cheltuiască banii în stânga sau în dreapta, tânărul şi-a stabilit cu atenţie priorităţile. El ştia bine ce voia să facă mai întâi – şi acest lucru era să achite întregul credit ipotecar al părinţilor săi.

Chiar în ziua de Ajun, el a decis să le dezvăluie uriaşă surpriză. Pavin le-a înmânat părinţilor o scrisoare în care le-a explicat gestul.

- Advertisement -

„Mulţumesc că m-aţi crescut într-o casă minunată şi plină de iubire”, a scris tânărul. „Datorită tuturor sacrificiilor pe care le-aţi făcut pentru a ajunge unde sunt acum, vreau ca locuinţa familiei noastre să vă aparţină.”

Din fericire, întregul eveniment a fost surprins pe cameră – vizionaţi mai jos minunatul moment.