Array

Fără chirurgie estetică: Cum arată vedetele, care au decis să nu lupte cu bătrânețea!

- Advertisement -

Acum este extrem de dificil să găsești o persoană renumită, care nu a recurs la proceduri de reducere a ridurilor și de întinerire. Nu este surprinzător, căci vedetele trebuie să-și mențină tinerețea și prospețimea pentru a nu-și pierde popularitatea. Cu toate astea, am fost uimiți să aflăm că nu toate starurile se grăbesc să scape de riduri. Doamnele din această selecție preferă să îmbătrânească în mod natural și asta este minunat!

Julianne Moore, 58 de ani

Sharon Stone, 60 de ani

- Advertisement -

Faimoasa actriță nu luptă cu bătrânețea. Vedeta de la Hollywood a renunțat la operațiile plastice. Sharon nu se sfiește să apară în public cu fața plină de riduri, care nu i-au furat deloc din frumusețea naturală. Traumatizată de injecții în buze, în urma cărora simțea că are „buze de pește”, vedeta a jurat să nu mai apeleze la chirurgia estetică!

Meryl Streep, 69 de ani

Trăind într-o lume în care orice rid este privit ca un păcat, Meryl Streep spune că operațiile estetice nu sunt o opțiune pentru ea. „Mi se pare că oamenii arată caraghios când fața li se îngheață. Pur și simplu nu înțeleg de ce fac asta.”

Jodie Foster, 56 de ani

- Advertisement -

Jodie Foster consideră că societatea din ziua de azi obligă femeile să se transforme după niște standarde în modă. Actrița este împotriva operațiilor estetice și nu se teme de riduri.

Kate Winslet, 43 de ani

Membră a Ligii Britanice împotriva Operațiilor Estetice, actrița este foarte hotărâtă: „Nu-mi voi modifica niciodată vreo porțiune a feței. Este viziunea mea despre frumusețea naturală. Sunt uimită că cineva ar putea crede că femeile nu devin mai frumoase odată ce înaintează în vârstă. Încrederea vine cu vârsta, și cu cât ai mai multă încredere în tine, cu atât arăți mai bine!”

Salma Hayek, 52 de ani