Array

Doua asistente au intrat in camera unei paciente! Nu o sa va vina insa sa credeti ce fac acestea!!!

- Advertisement -

Atunci cand suntem in spital nimic nu ne mai poate alina durerea si nu ne mai poate face sa ne simtim mai bine decat o veste buna sau vizitele din partea celor dragi.

Insa se pare ca asistentele unui spital fac tot posibilul ca pacientii lor sa se simta bine si sa aibe o stare de spirit cat mai buna. Asa ca ele merg din salon in salon si stau de vorba cu pacientii si chiar le canta acestora pentru a vedea ca se simt bine si au un moment de bucurie. Priviti insa cat de frumos poate sa cante aceasta asistenta si cu cata pasiune o face.

Citeste si : 10 femei înainte și după întâlnirea cu un stilist talentat

- Advertisement -

Aspectul exterior are un rol important în viața fiecărui om. Prima impresie este întotdeauna cea mai puternică, de aceea dacă vă prezentați necorespunzător, greșit sau pur și simplu sunteți nesigură de exteriorul dvs., atunci cei din jur vor observa imediat acest lucru.

Fiecare trebuie să-și găsească stilul său în viață, iar acestor femei le-a ajutat un stilist talentat – Constantin Bogomolov. Sunt niște femei obișnuite, la fel ca voi, nu modele.

Proiectul „Transformarea” este etapa finală a unui curs de lecții în baza programului lui Bogomolov „Image Design”. Sarcina absolventelor a fost să creeze o nouă imagine primelor lui cliente. Acestea s-au isprăvit de minune.

Admirați-le!

1.

- Advertisement -

2.

 

3.

4. 

- Advertisement -

5.

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

sursa: https://estisanatos.com