Array

Doctorul asta a ajuns cunoscut in toata lumea. Ce le facea femeilor gravide aflate in travaliu! Totul a fost filmat

- Advertisement -

Doctorul asta danseaza cu gravidele in travaliu pentru a le calma durerile! Barbatul a inceput sa aplice aceasta metoda dupa ce studiile au aratat ca da rezultate.

Fernando Guedes da Cunha, doctor de meserie, a ajuns sa fie cunoscut in intreaga lume datorita felului unic de a se comporta cu femeile gravide, aflate in travaliu. Barbatul danseaza impreuna cu viitoarele mamici pentru a le alina durerile si a le ajuta sa treaca mai repede si mai bine peste perioada agonizantat dinaintea nasterii.

- Advertisement -

Aducerea pe lume a unui copil poate fi una dintre cele mai dureroase experiente prin care trece o femeie de-a lungul vietii sale. Doctorul din Brazilia a initiat aceasta metoda a dansului, sustinuta de stiinta, pentru a-si ajuta pacientele.

Cadrul medical, cunoscut ca „doctorul dansator” posteaza video-urile pe contul sau de Instagram. Gravidele, cu burtile imense, se misca in ritmuri care mai de care mai alerte. In ultimul filmulet facut public, o femeie care a dezvoltat diabet gestational este filmata in timp ce danseaza cu obstetricianul in timp ce asteapta venirea pe lume a copilasului ei.

Doctorul Cunha nu danseaza doar pentru a-si binedispune pacientele. Studiile in domeniu au demonstrat ca miscarea in timpul travaliului face nasterea mai usoara.

„Dansul, plimbarea, activitatile cu mingea de fizioterapie, genoflexiunile fac parte din verticalizarea pacientei care favorizeaza travaliul. Incercam sa implementam masuri umane care sa imbunatateasca asistenta pe care echipa medicala o ofera femeilor insarcinate”, a declarat doctorul.

- Advertisement -

sursa: ciao.ro