Array

Debbie în vârstă de 60 de ani se săturase de părul tocit – După o transformare uluitoare la final e de nerecunoscut

- Advertisement -

Sunt atât de multe persoane care ştiu că pot obţine rezultate surprinzătoare în urma unei vizite la stilist, dar fie nu au curajul necesar, fie nu doresc să cheltuie prea mulţi bani.

Pentru Debbie, care se apropia de cea de-a 60-a aniversare, lucrurile erau clare. Ea s-a decis fie să îşi vopsească părul gri, fie să găsească pe cineva în care ar putea avea încredere şi să beneficieze de o şedinţă completă de înfrumuseţare.

Mulţumită lui Christopher Hopkins, cunoscut şi drept „Makeover Guy”, toate dorinţele ei au devenit realitate.

Transformarea ei s-a dovedit a fi una incredibilă, la final arătând ca o persoană complet diferită.

- Advertisement -

Debbie a explicat că nu ţinea neapărat să arate mai tânără sau mai frumoasă, ci transformarea să evidenţieze „cea mai bună versiune a ei”.

Şi datorită unei vizite la acest stilist talentat, ea a obţinut ceea ce şi-a propus!

Debbie a mai precizat că soţul ei nu putea înţelege de ce avea nevoie de acest lucru, dar a adăugat că fiica ei i-a oferit încrederea să meargă şi să facă ceva pentru ea însăşi.

La salonul din Minneapolis, Debbie nu putea să-şi creadă ochilor cât de reuşită era această transformare.

„El (soţul) nu mă va recunoaşte”, a declarat ea după ce a văzut rezultatul uimitor. „Familia mea nu mă va recunoaşte, eu nu mă recunosc”.

- Advertisement -

Dacă la început părul ei era fad şi tocit, datorită talentatului stilist Christopher Hopkins, acum a căpătat o nouă formă prin buclele perfect aranjate şi prin aspectul lui strălucitor.

Urmăriţi minunata ei transformare şi cât de fericită este la final! Parcă arătă cu zece ani mai tânără şi a devenit în acelaşi timp o stea de cinema. Felicitări!

sursa