Array

De ce bărbații le pierd pe femeile pe care le iubesc

- Advertisement -

Iubirea nu are o definiție concretă și nu poate fi măsurată. Iubirea nu necesită efort, ea este asemui unui dans ușor și grațios. Cu părere de rău, chiar și o relație în care domină dragostea poate să nu funcționeze.

Femeia nu trebuie să se simtă singură într-o relație

Pentru o femeie este foarte important să se simtă prețuită de partener. Dacă el nu poate să îi ofere susținerea necesară, atunci nu are sens ca ei să fie împreună. Dacă formezi un cuplu cu un bărbat care nu îți oferă suportul emoțional necesar, sentimentul de gol sufletesc te va deprima.

Dacă atenția nu este reciprocă, ea devine o povară.

- Advertisement -

Femeia trebuie să simtă receptivitate

Pentru parteneră contează foarte mult ca ea să fie ascultată. Ea simte nevoia de a fi înțeleasă și acceptată. O femeie se confesează iubitului pentru a consolida relația.

Femeile apreciază gesturile simple, dar care să exprime afecțiune. Ea își va părăsi partenerul atunci când va observa că el o tratează ca pe un bun.

Femeia trebuie să se simtă atrăgătoare

Rutina poate distruge orice relație de cuplu. Femeile preferă imprevizibilitatea și romantismul. Dacă bărbatul va înceta să manifeste interes pentru partenera sa, ea îl va părăsi. Femeia mereu vrea să se simtă specială.

Vârsta schimbă atitudinea femeii față de o relație

- Advertisement -

Odată cu înaintarea în vârstă, pentru o femeie nu va mai conta mașinile scumpe și hainele în vogă. În schimb, ele vor pleda pentru un partener care le va face să se simtă protejate și calme.

O femeie trebuie să fie sigură că partenerul ei îi va fi alături în orice condiții, în urma oricărei schimbări.

Femeilor nu le plac bărbații predictibili

O relație niciodată nu trebuie să devină plictisitoare. Bărbații preferă confortul și în scurt timp chiar renunță la orice gest spontan. Însă pentru o femeie este esențial ca bărbatul să o surprindă prin gesturi de iubire.

O femeie trebuie să simtă partenerul că este alături

În epoca contemporană, femeia nu alege un bărbat care va avea grijă de ea și o va întreține, ci unul care îi va aprecia prezența.

Dacă bărbatul va prefera să își petreacă timpul cu prietenii, nu cu ea, femeia va renunța să se mai implice emoțional în relație.

Partenerul trebuie să știe să își motiveze partenera, să o inspire și să o entuziasmeze.

- Advertisement -

Sursa: radiosimplu.ro