Array

Cuvintele unui bărbat despre femeile de peste 40 de ani

- Advertisement -

Odată cu vârsta, apreciez tot mai mult femeile de peste 40 de ani. Există multe motive pentru asta:
De exemplu, o femeie de 40 de ani nu te va trezi la miez de noapte să te întrebe: “La ce te gândești?”. Pentru că nu-i pasă la ce te gândești!
Dacă o femeie de 40 de ani nu vrea să privească împreună cu tine meciul de fotbal, nu va sta şi se va plânge de asta. Ea se va duce şi va face ceea ce vrea – de obicei, ceva mult mai interesant!
Pe foarte puţine le interesează opinia ta despre ele şi despre ceea ce fac. Femeile de 40 de ani au sentimentul propriei demnități și încredere absolută în sine!
Puțin probabil va face o criză de isterie într-un loc public. DAR !!! Dacă meriți, te va “împușca” calm.
Femeile adulte sunt generoase cu lauda, de multe ori nemeritată…
Femeile de peste 40 de ani sunt suficient de încrezătoare, pentru a te prezenta prietenelor. O femeie mai tânără poate evita chiar și cele mai bune prietene, pentru că nu are încredere în partener, iar unei femei mature nu-i pasă, dacă îi vei găsi prietenele atractive. Ea ştie că acestea nu o vor trăda niciodată.
Femeile de peste 40 de ani au intuiția oracolului – nu trebuie să recunoşti nimic – ele deja știu totul despre tine!
Dacă vei învăța să ignori câteva riduri, ici și colo, veți descoperi că sunt chiar mai s*xi decât cele tinere!
Femeile de peste 40 de ani sunt deschise și sincere. Îți vor spune direct dacă ești un nemernic sau dacă te comporți ca o bestie.
Niciodată nu va trebui să ghicești cum te tratează.
Deci da, există multe motive pentru a admira femeile de peste 40 de ani. Pentru toți bărbații care vor să-mi spună: “De ce să-ţi cumperi o vacă întreagă, când poți obține lapte gratis”, vreau să le spun un lucru: astăzi 80% dintre femei nu sunt interesate de căsătorie! De ce? Pentru că înțeleg că nu merită “să cumperi un porc întreg, de dragul unui cârnaț!”