Array

Curățarea ușoară a colonului. Scapă de toxine, slăbește, însănătoșește-te

- Advertisement -

Consumul de alimente bogate în zahăr, grăsimi şi hormoni din carne afectează, în timp, sănătatea colonului. De aceea, este bine să ştii cum anume îl poţi curăţa, pentru a preveni boli precum colita, gastrita, ulcerul gastric sau duodenal.

Bolile de intestine

Numeroase boli grave se pot dezvolta în interiorul intestinelor. Hrana nesănătoasă şi medicamentele sunt doar două dintre cauzele inflamării lor sau a formării de materii reziduale,extrem de toxice pentru organism.

Detoxificarea colonului

- Advertisement -

Prin detoxificarea colonului şi a intestinelor,nivelul de energie va creşte şi nu te vei mai confrunta cu probleme precum constipaţia. De asemenea,balonarea şi durerile,în caz că există,se vor diminua.

O dietă sănătoasă

Primul pas pentru detoxificarea intestinelor constă în adoptarea unei diete sănătoase,bazată pe fructe şi legume. Este important ca organismul să se hrănească cu vitamine şi minerale pentru ca să elimine cât mai uşor toxinele. Renunţă la alimente grele,la carne procesată,sosuri,fast-food sau dulciuri întrucât acestea vor îngreuna tranzitul intestinal.

Şi medicamentele îţi pot distruge flora intestinală,care te apără de germeni şi microbi. Bea cât mai multe lichide,de preferat apă plată şi ceaiul verde,care curăţă intestinele,accelerează metabolismul şi îmbunătăţeşte digestia.

Cura cu făină din seminţe de in curăţă colonul

Dacă vrei să scapi pentru totdeauna de problemele colonului,apelează cu încredere la făina din seminţe de in,pe care să o consumi în loc de mic dejun combinată cu iaurt,timp de 3 săptămâni. Seminţele de in conţin acizi graşi nesaturaţi,Omega 3,acid oleic,fibre,glucide,magneziu,potasiu şi vitamina B. Fibrele ajută la reglarea tranzitului intestinal şi pentru că nu sunt transformate în glucide,valoarea glicemică din sânge nu va creşte. Pentru a vedea primele rezultate,consumă următoarea reţetă timp de 3 săptămâni.

- Advertisement -

Săptămâna 1
1 linguriţă de făină de seminţe de in combinată cu 100 ml de kefir

Săptămâna 2
2 linguriţe de făină de seminţe de in combinate cu 100 ml de kefir

Săptămâna 3
3 linguriţe de făină de seminţe de in combinate cu 150 ml de kefir

O băutură miraculoasă

Cura cu făină de seminţe de in va curăţa complet mucusul,depozitele fecale şi va regenera flora intestinală. De asemenea,cu ajutorul acestei băuturi,poţi să îţi ţii sub control greutatea şi vei arde mai uşor grăsimi.

Contraindicaţii

Seminţele de in nu sunt indicate femeilor însărcinate sau care alăptează şi nici persoanelor care suferă de obstrucţie gastrointestinală.

Sursa